fredag 20. april 2018

Stort medisinskap

Noen som har tips til medisinskap med litt størrelse? For oss som har litt mer enn paracet, ibux, hostesaft, pyrisept og plaster. Ubrukt FLORVÅG medisinskap selges for kr 250.

Skapet er dobbelt, har hyller også i døra. Høyde: cm Bredde: cm Dybde: cm Har . Førstehjelpsskap medium 1106Førstehjelpsskap stort 1106Innhold til førstehjelpsskap AKG 317 . Her finner du et stort utvalg førstehjelpspakker i ulike størrelser som er kjekke å ha når uhellet er ute.

Du finner også medisinskap for god og trygg oppbevaring . Låsbart medisinskap er ett must i alle hjem og på institusjoner. Vis fullstørrelse Medisinskap m/lås 45x30x12cm 1stk. Hva burde et medisinskap eller førstehjelpskoffert inneholde? Små medisinskap egner seg også som ekstra narkotika/medisinskap til å ha på innsiden av større medisnskap . Medisinskap Dobbel Witre har års erfaring, rask levering og minimum års garanti.


Kjøp online eller ring for personlig service. Zena medisinskap er robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør. Medisinskapet har solid låseanordning og passer spesielt godt i fuktig miljø og i .

Førstehjelpsskap medium 1106Førstehjelpsskap stort 1106Innhold til førstehjelpsskap AKG 317. Noen som har tips til medisinskap med litt . Modell er grunnmodellen for våre store medisinskap. Det passer godt i sykehjem, hjemmesykepleien og andre institusjoner.


Kjøp tyverisikre Medisinskap, billig, fri frakt å få det levert på døren. Medisinskap u/innhold glassfiber hvit Snøgg. Medisinskap i glassfiber er stort og romslig, og har god tetthet mot vann og støv. Her kan du finne Medisinskap både med og uten innhold. Jeg tror ikke det finnes det skap som er stort nok for alle remediene som vi har i medisinesken vår.


Flerbruksmedisinskap inkluderer modeller som har store speilet fronter utstyrt med lysarmaturer. Mer et nøytralt skap med lys, låsbare hyller og narkotikaboks. M1/MCer en kombinasjon av Mnøytralt skap og MC medisinkjøleskap.


Skapet passer spesielt godt i fuktig miljø i . Ha orden i medisinene dine og oppbevar dem på et trygt sted utilgjengelig fra barna. Dette praktiske medisinskapet henges opp på veggen og kan også låses. Er det bare meg som har alt stabla over ovnen og ikke i et skap med. Lavt skap med skuffer pluss lagringsplass fra et elektrisk verksted.


Stort verkstedsbord med kraftig bein og metall topp plate. Nostalgisk medisinskap i tre, desse finn du ikkje så mange . Sørg for at du har følgende i medisinskapet. Hansaplast tilbyr et stort utvalg, fra vanntette til . Flott, stort hjemmelaget medisinskap, Trondheim, Sør-Trøndelag, kr 350.


Innbruddssikre skap til oppbevaring av nøkler fra Altistore. Få den store Altistore-katalogen i posten - gratis, naturligvis. Handle Medisinskap Svedbergs Fack-I billig, bekvemt og sikkert på nettet. Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.