fredag 20. april 2018

Grå kjøkkeninnredning

Grått er populært når det gjelder kjøkken , og det er flere grunner til det. Modell Grå Kvadrat er det moderne landkjøkkenet – bare i en fornyet grå versjon. Se kjøkkenmodellen Grå Kvadrat her.


Leter du etter grått kjøkken ? Kjøkkenserien Line fra Drømmekjøkkenet finnes i flere ulike grånyanser.

Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Skal til å pusse opp kjøkkenet. Innredningen blir grå og gulv og benkeplate er også i en gråtone.


Har vurdert å bare ha vit og heller sprite opp . Hvilken gråfarge anbefaler dere til kjøkkenet? Valnøtt benkeplate, grått kjøkken - gulv? Epoq - fasett - grå eller eggehvit?


Flere resultater fra forum.

Interiørekspertene har talt: - La kjøkkenskapene bli grå! Bufret Lignende En basisfarge mange vil ha nå er grå , og den passer veldig godt til kjøkkenskapene. Maling er dessuten en enkel og rimelig fornyelse av kjøkkeninnredningen. Bloggeren Emily Slotte malte sine kjøkkenskap mørk grå. Den nye kjøkkeninnredningen Mano Cima fra Kvik har skuffer og skap i. Bakveggen i nisjen er kledd i grå Statuario Venato-marmor fra Italia.


Og hvilke farger er fine å kombinere med grått ? Hvordan kombinere flere. LES OGSÅ Et hvitt kjøkken – to stiler i nydelige farger. Håper det går igjennom ;) Har da snakka . GRÅ : En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer . Kvadrat Mørk Grå er en stilren og minimalistisk front.


Den dype, vakre gråtonen skaper en lun og behagelig amosfære og inviterer til kos og hygge. FARGE PÅ KJØKKEN : Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på. Hvitt, svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet, men det er ikke . Gang ,stue og kjøkken går i en hestesko , stua i midten.

Vi holder på å skal pusse opp. Fra stua er det åpen løsning både mot kjøkken og gang . Nostalgiske kjøkken som kombinerer de romantiske paneldørene og vitrinene med moderne funksjonalitet. Takhøyden er utnyttet til fulle . Hva mener dere vil passe best som benkeplate til et grått Bodbyn kjøkken fra IKEA? Evt hva tenker dere om farge på veggene ellers på . Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet.


Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.