fredag 20. april 2018

Sigdal uno bad

Uno bad er en baderomsmodell med slett front i hvit MDF med rett ytterkant. Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart . En gjennomgående og vakker stil som du trives i og gleder deg over.

La deg inspirere og skap den helheten som kler deg best. Slette fronter i malt MDF innbyr til lette og luftige kjøkkendesign, gjerne med en spenstig grafisk utforming av frontpartiene. Sigdal har baderom som skreddersys etter dine behov.


Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet.

Uno er en prisgunstig modell som gjør at du kan koste på deg et plassrikt og funksjonelt rom med mye benkeplass og smarte . Carlsen Fritzøe har Sigdal bad i Sandefjor Skien og Kristiansand. I tillegg ligger alle soverommene i denne etasjen pluss badet. UNO bad fra Sigdal: Slette fronter i malt MDF. Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med .

Derfor får kjøkken og baderom moderne innredning i stilrent design og nøytrale. Kjøkkeninnredningen er av typen Uno fra Sigdal, med slette, hvite fronter. Med soverom og bad i tillegg til stue og kjøkken i åpen løsning, samt bo har du det du.


Bad: Baderomsinnredning Sigdal Uno, i samme utførelse som . Boligene vil være over 2-plan og ha minimum soverom og bad. Likeså gjelder på baderom, der standard innredning vil være Sigdal Uno. Kjøkkenet får innredning fra Sigdal – Uno Palett. Delikate baderom med grå fliser på gulv i størrelsen 10xcm, 5xcm i dusjsonen og hvite fliser på vegg i . Moderne kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter type Sigdal Uno hvit med stål.


Vegger: Malte vegger i lys farge, S0502-Y.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.