mandag 12. februar 2018

Moderne enebolig

Under finner du våre modeller merket med Moderne hus og funkishus. Funkishus moderne hus fra Nordbohus. Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Eneboligen Dahl er et drømmehus som kan bli ditt.


Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Sort Portfolio: All; Enebolig; Enebolig med utleie; Flermannsbolig; Klassisk enebolig; Moderne enebolig; Tomannsbolig .

Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne eneboligen blitt et lunt familiehjem. Funkisinspirert boligtype med et moderne, stilfullt uttrykk. En elegant bolig med stor grunnflate og valmet tak. Prisen på en enebolig starter på ca mill.


I Trolldalen har vi nå prosjektert en flott moderne enebolig over plan. Boligen er meget innholdsrik med stuer, ba soverom, romslig kjøkken, godt med .

Kunden ønsket å utvikle en funksjonell og spennende bolig, men samtidig bevare i størst mulig grad de beste kvalitetene som tomten har. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m². Stor moderne enebolig under oppføring på Snarøya. Wood A + D er stolte av å kunne gi en første smakebit.


Husets utforming er i hovedsak styrt av ønsket om en . Eneboliger i det eksklusive feriestedet Las Colinas Golf. I tillegg til golfbanen, Las Colinas Golf, har feriestedet andre . Aragona er en familievennlig enebolig tilpasset skrånende tomter med et bruksareal på 2kvadratmeter fordelt på to plan med carport og . Moderne enebolig i Albir med fire soverom, privat basseng og terrasser. Klassisk og moderne enebolig med rikelig og god plass. Med plass til hele soverom og to stuer er 16ett av våre mest innholdsrike hus. Moderne enebolig med privat basseng og fantastisk utsikt!


I dette området bygges det nå funkisboliger og dette er en av modellene. Enebolig beliggende på øvre del av Stoppenkollen/Flåtan. Sentral beliggenhet med ca min til Drammen og min til Oslo med bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.