mandag 12. februar 2018

Sildelaget innmeldingsjournal

Bufret Lignende Forbehold. Ved mistanke om feil eller mangler,- ta kontakt med NSS. Sildelagets medlemsregister - har du behov for oppdatering?


Kystvakta fortel tidleg fredag kveld at det så langt er éin båt som har pumpa fisk på havet fordi det var fullt om bord. Etter det KV Ålesund kjenner til er det så langt eitt fartøy som har hatt denne problemstillinga, seier Pål Bratbak, vaktsjef hos Kystvakten, . Norges Sildesalgslag tar forbehold om feil som skyldes. No skal vi akkurat til å pumpe inn.


Andre har fått fisk med eit snitt på 3gram, eg veit ikkje kva vi får enno, seier Leine. Detaljinformasjon om fangstet kvantum og rutenummer. Fangstopplysninger om innmelding på fartøynivå og sortiment. Vi gjr oppmerksom p at innmeldingsjournal finnes tilgjengelig pber makrellbtar samarbeide om store fangstar -heroynytt.


Har du byttet fartøy eller gjort andre endringer? Har du fått nye mannskapsmedlemmer, eller kanskje noen er sluttet? Eller er du blant dem som ennå ikke har registrert fartøyet, øvrige eiere av.


Kystbrisling, Skagerrak Norske fartøy. Søk opp fangstleverandør ved å . Nordsjøsil Ringnot, Gruppekvote. Nam nam:-) 3:PM - replies retweets likes. Denne appen er BARE ment for brukere som har ekstranett tilgang. Har du ikke slik tilgang kan du bruke NssMobile Lite3.


Passord og brukernavn må oppgis ved første gangs bruk. Med NssMobile er du alltid oppdatert på siste nytt fra det pelagiske fisket. En væsentlig nedgang i forhold til sidste års kvote på 20. Udviklingen i tobis fiskeriet kan følges på ” innmeldingsjournal ” som er vedhæftede her.


Fangsten har foregått i områdene rundt Karmøy og Bokn. Fisket for ringnot og den havgående kystflåte har foregått over et ganske stort område, fra nord om grader nor vest mot . Description: Altaire landing a net in Lerwick on Wed. Dårlig hygiene på fiskemottak.


Ships Nostalgia is the forum and discussion board for all things ships and shipping, providing a friendly community, advanced discussion boar gallery and more for your use. Innmeldingsjournal med detaljert informasjon. Vi hører gjerne på dine innspill og tilbakemeldinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.