mandag 19. februar 2018

Lyse tregulv

Når vi velger gulv til boligen vår, er det de lyse tregulvene som frister mest. Det er ingen tvil om hva som dominerer på gulvfronten. Det er de lyse gulvene det selges mest av – både når det kommer til tregulv og ulike . Og et eksklusivt og elegant gulv trenger ikke koste mer enn en god sofa. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett .

Noen som har erfaring med lyse tregulv (ask,eik,gran)? Hvordan er det å holde rent og hvor ofte må det vaskes? Skal bygge hus, har nå et . Lyse parkett gulv kommer i mange varianter og med ulik finish.


Lys parkett har ofte et. Ta kontakt med oss for tips på hvilke gulv du bør velge. Skjeggedal forteller at det selges mye gulv i varianter av gråhvit, hvit og naturlig lys.

Mørke møbler og lyse tregulv danner en fin kombinasjon og skaper en . På en av Danmarks vakre kyststrekninger, meter over havet og med en vidunderlig utsikt, ligger dette fantastisk nyrenoverte sommerhuset innrammet av. Lyse , blonde tregulv er veldig populære blant dem som vill gi boligen sin en moderne følelse. Trenden med mørk espresso og lust tre ser ut til å holde i flere år . Hvitt er den tidløse fargen vi alltid vender tilbake til. Her kan du se hvorfor hvitt gulv fungerer i alle situasjoner – og i alle rom.


Det utgjør en stor flate og det anbefales å velge et gulv som står i stil med. Lyse tregulv , gjerne i furu, hørte til ballsaler og finere stuer. Ved valg av tregulv til boligen vår er det de lyse gulvene vi velger mest. Dette gjelder både når vi sliper gammelt gulv eller legge nytt. De viktigste å ta stilling til er å velge et gulv som kler boligens stil og alder, praktiske og.


I mange år har nøytralt gulv , hvite vegger og minimalistisk stil regjert. Lyse gulv blir foretrukket fremfor de mørke variantene. Hele seks plasser på topp ti-listen kapres av ulike typer tregulv. Denne lyse 1- stavsparketten har plankebredder på opptil 1mm, og en .

Akkurat nå ser vi at lyse tregulv er mest populært, selv om mørkere tregulv også er på fremmarsj. Det har lenge vært vanlig med lakkerte flater. Noe som gjør det enklere å ta stilling til hvilke gulv du bør velge er å huske de tre B-ene.


Dette harmonerer godt med rolige, lyse tregulv i ask og eik som ofte er . Lut brukes til å holde gulv av nåletre lyse , og skal alltid følges opp av en beskyttende behandling med såpe, olje, voks eller lakk. Lut gir lyse gulv fordi den oftest inneholder kalk eller andre hvite pigmenter. Den gir ingen beskyttelse, så gulvet bør få en oljebehandling .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.