mandag 19. februar 2018

Male kjøkken grått

Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått ? Mange kaster ut kjøkkenet når de vil ha fornyelse, men husk at maling kan være et alternativ. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Bloggeren Emily Slotte malte sine kjøkkenskap mørk grå.


FARGE PÅ KJØKKEN : Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på. Hvitt, svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet , men det er ikke .

Farger vi vurderer: Grått Hvitt Caffe latte Hvilken av disse ville dere valgt? Skal male kjøkkenet og innredningen, trenger litt. Kan noen snille sjeler som har peiling på farger hjelpe.


Hvitt kjøkken og grå vegger - eller omvendt. Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken , som er ekstra utsatt for søl, bør du i tillegg gå for en veggmaling som er lett å vaske, . Våre tre farger English Mist, Embassy Grey og Modernisme Grå no. Ved fornyelse av kjøkken kan du male.


Vet du om noen fine lyse, lyse gule . Inspirerende bilder av kjøkken.

Varmgrått kjøkken - System Bistro. Jeg er blitt så glad i stua, nå som den er malt i ulike nyanser av grått ! Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. Vi ser mange nyanser av grått , men også en del andre farger, gjerne i . Skal du male kjøkkenet , bør du derimot velge en vaskbar type maling, som tåler. Du kan selvfølgelig ta jobben med å male alle detaljene i en ren, nøytral farge som vil fungere til. Dette er noe du også bør tenke på når du skal bestille nytt kjøkken og.


Har, som du også foreslår, tenkt å male skapene hvite, men mener du. Så litt for meg enten hvit-hvit, eller hvitt med pittelitt grått i,sånn at det . Få mest mulig ut av det naturlige lyset i boligen med et kjøkken i fargen Light Grey. Velg favorittfargen din, og sving malepenselen på utvalgte vegger i boligen. Kasser, hyller, nips – grå er perfekt til å gå hånd i hånd med både lyse og . Det betyr at kjøkken og stue flettes sammen i større grad enn før, gjerne.


Hvitt blir gradvis avløst av grått og mørkere farger, samt fronter i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.