onsdag 12. april 2017

Inspirasjon maling stue

Inspirerende bilder av stuer. Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å. Her på siden får du både fargeinspirasjon , videoer og tekstguides, så du har alt du . Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær? Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk?

Passer Bomull og Egghvit til alt? Bufret Og den mest populære oppussingsformen er innvendig maling. Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren.


Panelet harmonerer også godt med de mørke spisestuestolene. Fra rotete stue til ryddig familierom . Maler du veggen i blått, rødt eller brunt er du på riktig spor! Jotun Ladys trendpaletter henter inspirasjon både fra nordisk landskap og mer . INSPIRASJON : Dette er bare noen av nyansene du kan la deg.

Ifølge henne er det billigere for en fargehandel å selge hvit maling fordi fargepigmenter er dyrt. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og . Slik maler du dører og vinduer. Soverom inspirasjon happy homes. Spisestue etter oppussing . Nytt tidløst og vakkert. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.


Møbler blir kule og trendy med tapet og maling. Få ny stue med et par malingsstrøk. Sørg for at du velger riktig maling før du starter malearbeidet hjemme. Unngå å bruke hvitt på soverom og på stue , sier interiøreksperten. HVITE VEGGER: Ser du hvilke rom som kler hvitt, og hvilke som bør ha . Her finner du inspirasjon for din kommende renovering, eller bare fordi du synes det er morsomt å forandre og fornye.


Gjør stuen din til en plass å elske. Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet. Han mener du fint kan bruke speil i stuen også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.