onsdag 12. april 2017

Nytt tak på huset pris

Har nettopp mottatt et pristilbud på nytt tak. Huset er fra 197 er kvadratisk 15x5m og med shingel fra ca 1998. Hva bør jeg forvente i pris på en slik jobb?

Noen som har gjort tilsvarende i Fredrikstad/østfold . Var et lite ganske nytt firma med bra kompetanse på gamle hus. Litt usikker på arealet på taket, men huset har en grunnflate på ca 110m2. Taket er husets mest vind- og værutsatte fasade, og derfor er det viktig at det fungerer som det skal.

Et typisk tak har en levetid på 20-år. Tak og Pris AS er en blikkenslager og taktekker bedrift, med sentralgodkjenning og eget moderne blikkenslagerverksted i Kjøkkelvik. Da er det på høy tid å investere i et nytt tak! Da huseier hadde bestemt seg for å legge nytt tak på huset, tok han kontakt med en Byggmakkerbutikk.


Finne 2-firmaer med gode referanser og få pristilbud. Vi kan legge taket for deg, eller vil du heller legge det selv? Taket er en viktig del av huset på mer enn èn måte. Byggmakker er størst på tak i Norge, med et stort utvalg til gode priser.


Gammelt tak blir nytt for en femtedel av prisen.

Hus, hage og oppussing: Noen som vet ca pris det vil koste. Takkalkulatoren er et verktøy for avanserte beregninger av tak fra Monier. Velg mellom alle våre takprodukter og få et prisoverslag på hva ditt nye tak kan komme . Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom for deg som skal legge nytt tak.


Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt leveti . Har funnet en snekker som skal gjøre det han har satt en pris til 800000. Snekker`n anbefaler meg å bruke Decra takpanner på huset når det skal legges om. Har faktisk gjort avtale og fått pris i dag.


Før du går i gang med å legge nytt tak bør du sjekke at taket ditt er rett, ved å måle. Vi sier ikke at prisen ikke spiller noen rolle, men du bør ta hensyn til husets . Denne kalkulatoren gir en estimert pris på rehabilitering av eksisterende tak. Foreløpig prisantydning for å legge nytt tak på kåken: et sted mellom 100.


Her kan du se tak bytte prosessen steg for steg. Her kan du se resultatet i vårt eksempel, et nytt tak som gir din bolig et vern mot vær og vind og ikke minst et . Et nytt tak gjør huset ditt penere, og øker verdien på huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.