onsdag 12. april 2017

Glassfiber maling

Er det noen som har noen tips om framgangsmåte når man skal male glassfiber , evt. Male båt ( glassfiber ) innlegg 20. Hva slags maling til glassfiber , innvendig?


Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende glassfiber , båtmaling, treolje og bunnstoff til faste lave priser. Billig polytrol, deks olje, voks og bunnstoff fra Osmo liberon junkers tyrilin trestjerner Jotun jordan bekcers sika owatrol yunik spekter 3M og tesa.

Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene. Noen som har noe tips om hva jeg skal bruke for å få tilbake noe farge og holde båten tett. Båten skal ligge på henger når den ikke er på vannet. Tips tas i mot med stor takk.


Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Mikrovev med fin struktur. På vaskerommet har vi en SVÆR skyllekum (ca.


1liter) av den typen som var vanlig på storkjøkken, i fiskeindustrien etc.

Kummen var ganske slitt da vi overtok, og etter noen uker med rengjøring av malingsredskaper ser den . Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende. Vi har bunnfarger tilpasset no. De mest populære husfargene. Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Leveringstid til virkedager.


Legg til på handlelisten. Båtpleieprodukter og systemer for glassfiber og maling. Stort utvalg og rask levering. Seajet toppstrøk kan påføres direkte på eksisterende maling eller glassfiber. Puss ned for å fjerne ujevnheter med sandpapir, først 2så 320.


Men, for å oppnå en perfekt fargegjengivelse, anbefales et understrøk. Dette er også med på å forsegle Seajet Epoksy Hurtigsparkel og forhindrer også at fuktighet trenger inn. Men den samlede appell og styrke avhengig av en ting-som er ingen ringere enn maling. Uten et strøk med maling , glassfiber kan ikke bare vare for lenge og kan bare vises sletten. Det er alltid en alvorlig jobb å finne riktig maling for . Du finner mye god informasjon hos malingprodusentene sine hjemmesider, for eksempel Sola . Hvilket stoff som er brukt til å binde dette sammen er en annen sak.


Feks polyester trekker vann og må overmales med et gelcoat eller topcoat.

Glassfiber og kevlar er vel bare selve materialet. Malingstyper og forarbeid. For ofte er like galt som for sjelden. For mange malingsstrøk utvendig bygger opp et tett sjikt som stenger fuktigheten inne og gir råteskader. Her forklarer vi hva som skal til for et normalt vedlikehold gjennomført med et minimum av tid og innsats.


I dag kjøper mange flaggstenger av glassfiber. Disse trengs ikke å gjøres så mye med. I utgangspunktet bør en stang i tre vedlikeholdes på samme måte som for eksempel et tregjerde.


Grundig rengjøring er viktig. Skrap så vekk eventuell løstsittende maling , og slip deg ned til bart treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.