onsdag 11. januar 2017

Bordstekeovn

Bredde cm Dybde cm Høyde cm Må hentes på Kongsberg. Bordstekeovn fra Kervel selges grunnet endret behov. Passer bra på hybelkjøkken eller lignende.

BufretElektrisk bordkomfyr med kokeplater. Plasseringsvennlig komfyr som egner seg godt på hytter, hybler etc. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Stuen er innredet med to lenestoler, sofa, salongbord og veggreol med TV.

Kjøkkenet er utstyrt med fire kokeplater, microbølgeovn, bordstekeovn, kjøl/frys og et . Det var av merket Hugin, den var helt genial! Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Med en miniovn kan du gjøre mer enn bare å bake: Slike bordstekeovner tilfører kjøkkenet et forbløffende mangfold for koking og steking på veldig liten plass.


Kjøkkenet er utstyrt med kokeplater, bordstekeovn, avtrekksvifte og et stort kjøleskap med frysedel. Stuen er innredet med sofa, salongbor TV og en kommode. Nedenfor finner du søkeresultatene som matcher ditt søk etter Bordkomfyr innenfor kategorien Komfyrer. Vi ønsker å hjelpe deg og gjøre valget enklere når du . Det er rart å se Eureka fylt opp med bor stekeovn, kjøleskap og bøttevis (bokstavelig talt) av ingredienser .

Kokeplater (stk) og lite bord stekeovn. Oppsal - Lekker og svært påkostet 4-roms med vestvendt balkong. Kjøkkenet er kombinert med stuen og har en keramisk komfyr, bord stekeovn og kjøleskap med fryser. Stue med peisovn, den vertrömt varme på kjølige kvelder.


Kervel 30bord stekeovn - Harstad - Kervel 3000. Hybel-/bordstekeovn uten kokeplater (Pent brukt).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.