onsdag 11. januar 2017

Stellekommode med badekar og skuffer

HoppeKids Christian kommode. Praktisk stellekommode med skuffer og låsbare hjul. Inkludert badebalje, stellematte og. Karla vegghengt stellebord. Plastimyr med mykt badekar grå.

Hei julijenter:) Jeg har ennå ikke fåt kjøpt inn stellekommode. Med skuffer og hyller har du alle nødvendigheter lett tilgjengelig, og unngår å la babyen ligge uten tilsyn. Stellekommode Eco Star. Bilde av Lifetime, stellebord med hylle og skuffer. Alt er som det skal, foruten at det mangler bling på av knottene.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Ingen av dem har lukket skuff til oppbevaring, og ingen av dem har.

Tror dere at det er praktisk med sånn stellebord med badekar oppi,når jeg . Har hørt flere si at stellekommode med badekar ikke er optimalt. Hvilke erfaringer har dere med stellekommoder med badekar ? Godt brukt baderomskommode med stellebord på toppen, badekar og fire skuffer (tre i bruk så lenge man bruker badekaret). Slange for å spyle ut vannet. De fire hjulene har brems, så når bordet skal brukes som badekar.


Vi er på leting etter stellekommode uten badebalje. Hvor har dere kjøpt deres . Flott stellebord med integrert badekar (fra Britton). Dette alt i ett stellebord rommer alle ndvendige elementer til bad . Jeg er barns mamma, og ville valgt en stellekommode , uten badebaljen!


Veldig praktisk med lukkede skuffer , som ikke samlet så mye støv som en. Min erfaring med stellebord med badekar er at det kun er fint å ha helt, . Vi hadde stellekommode med badekar til eldstemann, men det var litt. Anbefaler i alle tilfeller en kommode med lukkede skuffer i stedet for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.