onsdag 11. januar 2017

Hafa dusjhjørne

I våre dusjer nyter du ikke bare det varme, velgjørende vannet. Designet er en nytelse for øyet, med alt fra rette linjer og klare overflater, til myke buer og . Sammenlign priser på Hafa Igloo R Dusjhjørne 90x90. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Handle Dusjhjørne Hafa Igloo C billig, bekvemt og sikkert på nettet.


Dusjhjørne Hafa Igloo Round Leaf Stripe er en stilren dusj med et mordrne, linjert frostet mønster og sølvfargede profiler. Dusjhjørne Hafa Igloo Wall Silver er et elegant dusjhjørne som kan plasseres i et hjørne eller mot en rett vegg. Perfekt for det lille badet da begge dørene er fullt .

Hafa Original er et dusjhjørne med et moderne formspråk med elegante profiler i krom eller hvitt og diskrete håndtak. Hafa Igloos dusjhjørne-serie kommer med flere varianter. Vi har nå dusjhjørne hafa igloo fra Finn. Vi har nå hafa igloo dusjhjørne fra Finn.


Velg mellom fire størrelser som alle fint kan kombineres. For at glassdørene ikke skal ta i gulvet, løftes de . Når dusjen ikke brukes kan dørene svinges innover for å spare plass. Magnetlisten gjør at dørene er helt tette.


Se beste pris på Hafa Cristal DV Dusjvegg. I Hafa Igloos dusjsortiment finner du det dusjhjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.