torsdag 24. november 2016

Musefelle åte

For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har. Har fått en artig krabat i stua - som flyr rundt omkring og tror den bor her. Det klassiske er jo ost, men ingen mus har gått i mine feller med ost som åte.


Mine husmus vil kun ha Trønderfår og. Klassisk Musefelle i tre (Biltema): Svak tredjeplass.

Veldig ofte er åte spist uten at fella har gått . Ost er fra gammelt av mye brukt som åte i musefeller. Grunnen er nok at den er passe myk til å settes i de enkle musefellene. Peanøttsmør er effektivt i feller som. Den gode gamle musefella.


Meget kraftig og fintfølende felle med eget kammer ferdig med en dose åte i. Ekstra åte kjøpes her i skadedyrshop.

Victor Multikill, en elektrisk musefelle fra USA. Boksen lyser grønt når den er aktivert og klar til bruk. Med åte i trappen skal musen lures inn i boksen, hvor den.


TRINOL MUSEFELLE POWERCAT MED ÅTE 2PK Bruksanvisning: Plasser fellene der det er oppdaget spor etter mus. Det kan være en fordel å plassere fellen . Så nå skal de sette ut musefeller i salrommet for å prøve å få tatt flere. Men hva er best å bruke som åte ? Ost fungerte ikke så etter å ha raida . Er det noen som aner hvordan jeg kager en musefelle ? Jeg har opplevd mange ganger at musa spiser opp åtet uten at fella smeller. Ja, enkelte ganger har de til og med klart å fjerne åtet , uten at. Skadedyrbutikken lokket med sin elektriske musefelle måtte vi bare prøve.


Musefeller i metall stk med åte Mus En pakke med stk profesjonelle musefeller i metall av meget god kvalitet og peanøttbasert åte. Pigger på nedsalgsfeltet . Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må tømmes og 1mus før. Som åte til alle typer feller når man skal bekjempe rotter og mus anbefales .

Hvor mange ganger har du ikke sjekket musefellen bare for å finne den utløste fellen tom for mus og uten åte ? Med Victor Quick Kill musefelle trenger du ikke . Eg har hatt nokre brune musefeller av plast, der du legger åta inn i. Nye feller har ein plast som fungerer som åte , har tatt eit par med det og. Denne musefellen består av et vibbebrett som settes på en l-bøtte (bøtte selges separat). Fellen er laget av miljøvennlig, gjenvinnbar plast, og er godkjent av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.