torsdag 24. november 2016

Opplæringskontoret helsefagarbeider

Helsefagarbeider - HelsefagarbeiderAktuelle arbeidssteder Helsefagarbeideren arbeider i spesialisthelsetjenesten, i psykisk helsevern på alle nivåer og i institusjoner og varierte omsorgs- og behandlingstilbud i kommunal og privat sektor. Sentrale arbeidsoppgaver Helsefagarbeideren utfører. Helsefagarbeider er en utdanning på Videregående nivå. En helsefagarbeider kan arbeide med mennesker i alle aldre.


Hvordan bli helsefagarbeider ? For å bli helsefagarbeider velger du helse- og oppvekstfag på Vgnår du du starter på videregående skole.

Forsiden › Tjenester › Opplæring › Bedrift og o. Hver enkelt bedrift som inngår i opplæringskontoret må være godkjent som lærebedrift. Oversikt over ledige læreplasser finner du i menyen til venstre. Se på den før du søker. Husk å last opp søknad og CV under vedlegg i vigo. Denne oversikten endres forløpende.


Hvis du IKKE kan søke på vigo, legg inn din søknad nedenfor. Info: Bilbransjens opplæringskontor Sør as i Vest Agder har flg lærefag knyttet til virksomheten: lette kjøretøy, tunge kjøretøy, hjulutrustning, bilskade, reservedelsfaget for bil og maskin, billakerer, motormekaniker, motorsykkel. Det er omlag opplæringskontorer i Rogaland som dekker de fleste fagretninger.

Det finnes opplæringskontor som dekker en bransje og opplæringskontor som er tverrfaglige. Vi har kontakt med elever og lærere i skolene og gir råd om yrkesfaglig utdanning. Liker du å arbeide med mennesker og møte nye utfordringer hver dag? Helsearbeiderfaget gir deg muligheter til en spennende og variert jobb. Du møter mennesker med ulike behov for hjelp.


Det kan være barn og barnefamilier, mennesker med funksjonshemminger, mennesker med kroniske eller kortvarige. Vi ønsker deg som lærling! Solid fagutdanning med lønn!


Våre største fag er: Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Det erstatter hjelpepleierutdanningen og omsorgsarbeiderfaget. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Utdanningsrådgiver, Rådgiver (Øvrig Offentlig Administrasjon), Rådgiver ( Personal), Konsulent (Kontorarbeid), Kokk, Lærling (Kokk), Barne- Og Ungdomsarbeider, Lærling (Barne- Og Ungdomsarbeid), Lærling (Omsorgsfag), Helsefagarbeider , Lærling . Fagopplæringskontoret svarer på spørsmål om opplæring i bedrift.


Omkring 1lærlingar og medlemsbedrifter er til ei kvar tid tilknytta opplæringskontoret. Kontorlokala våre ligg på Concord (Firdavegen 6) i Førde, men vi har heile Sogn og Fjordane som arbeidsområde. Her legger vi ut nyheter.


Det kommer ofte nye læreplasser du kan søke på. Web levert av CustomPublish AS. På medlemsbedriftenes vegne finner vi kvalifiserte og motiverte lærlinger og oppretter lærekontrakter med dem.

Under læretiden i bedrift følger vi opp . Opplæringskontorene er et bindeledd mellom ungdom, skolene, fylket og næringslivet. Fylkeskommunen legger til rette for arenaer der opplæringskontor og større lærebedrifter kan møtes, og være med på å utvikle Kunnskapsskolen i Buskerud. Fylkeskommunen bistår med å tilrettelegge kurs og samarbeid om hospitering, og legger til rette for gjennomføring av nasjonal lærlingundersøkelse . Vi samarbeider med Randaberg kommune, Sandnes kommune, Sola kommune og Stavanger Universitetssykehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.