torsdag 24. november 2016

Hagestuer i glass

Når du skal kjøpe hagestue Må du tenke over hvor lang sesong du vil ha. Rette kombinasjonen av hagestuepartier og isolasjonstak for å få rett isolering for . Glasstak til hagestuer og vinterhager. Våre glasstak med isolasjonsglass forsterker utefølelsen, ditt rum blir åpent, lyst og luftig.


Alt på én gang – enklere kan det ikke bli! Gjør som mange av våre kunder – velg en komplett hagestue.

Du velger limtrereisverk, isolasjonstak og glasspartier i . Nordens ledende leverandør av hagestuer , drivhus, uteplass og drivhus-tilbehør. Bredt og prisgunstig sortiment av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer. Gjelder kun isolertak av kanalplast. Kan ikke kombineres med andre kampanjer på komplette hagestuer. Har du planer om en hagestue , sommerstue eller en glassveranda i aluminium, kan våre byggesett være.


Tak fåes både med 16mm polykarbonat og med glass. Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss.

Hagestuer eller vinterhage? Hva bør du tenke på når du bygger hagestue eller vinterhage? Bruken avgjør hvilken type glass du bør satse på.


En hagestue kan bygges som et tilbygg på huset ditt, eller som et frittstående. Enklere hagestuer er ment å bare kunne brukes om sommeren. Ferdig montert eksklusivt byggesett på hagestue vinterhage til en god pris.


I tillegg til sotet og selvrensende glass , kan vi også levere glass i grønt og blått. Tenk å kunne sette seg ut på terrassen – selv om det blåser og regner som verst! Med en hagestue fra Tysvær Glass så kan du nettopp det.


Vårt sortiment spenner seg fra komplette nøkkelferdige hagestuer , til glasspartier og takpakker for selvbyggeren. Vi skreddersyr alt etter dine . Med et utvalg av skyvedører i fra felt på spor til felt på spor har vi løsninger for ethvert behov. Vi har ingen standardmål men produserer dørene på det . SMG er også en av få leverandører som leverer skråfelter i endegavler med glass.


Det gir et mere opplyst rom. Kanalplast tak leveres med års garanti fra . Vi leverer også hagestuer i limtre som også kan skreddersys etter ønske. Vi er medlem av glass og fasadeforeningen som et ledd i trygghet og seriøsitet ut til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.