fredag 11. november 2016

Ipad holder vegg

Sett opp iPad på veggen ved hjelp av et veggstativ. Kjøkkenpakke med en universal iPad - holder og en veggmontering med justerbar arm. Hama universal nettbrettholder lar deg feste nettbrettet til veggen ved hjelp av en roterende vippearm i metall, slik at du enkelt kan se på nettbrettet hansdfree.


Gjør det lettere å se tv eller lese på iPaden med et smart iPad -veggoppheng. Praktisk iPad - holder med uttrekk til montering på veggen - Veggbeslag til alle . Med lade- og synkkabler, hodetelefoner og sleeves vil bruken av iPad eller nettbrettet.

Strekker seg 60–2mm ut fra veggen. Nettbrettholder som monteres på veggen , og som deretter kan vippes og. Holder skjermen fin og fri for riper. Veggfeste iPad Veggfeste Samsung. Thorbjørn Rønninge har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: Ipad holder til innfelling i vegg.


Av og til er det praktisk å kunne henge iPad -en på veggen. Når en vanlig iMac ikke holder , er en Pro-modell det riktige valget, særlig for de . Monter iPad -en på veggen med dette praktiske festet i aluminium. Den tynne designen gjør at iPaden tar liten .

Et kit med iPad - holder og veggmontering. Dette er en universell holder som passer alle nettbrett som er mellom 7-tommer og fungerer . Undertegnede bruker for eksempel ofte iPad -en som en slags elektronisk. Vogel RingO består av en holder som du klipser fast på nettbrettet. Det-beste- veggfestet -for-din- iPad.


Gira et sentralt ste men for min del holder det i massevis med av disse. På jakt etter universalfeste til nettbrett? Multi Mount kan festes til vegger , magnetiske overflater, møbler rundt i huset, på kontoret – egentlig overalt! Kassasystemer basert på iPad eller andre nettbrett er en voksende trend blant.


Til tross for den beskjedne størrelsen er dette et solid stativ som også kan veggmonteres. Square Stand er tilgjengelig for iPad og iPad Air.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.