fredag 11. november 2016

Lysåpning garasjeport

Jeg bygger betonggarasje nå, og har nøyaktig fem meter lysåpning i. Finn din port skjema, og vi kontakter deg med et uforpliktende tilbud på garasjeporten som passer deg best. Alle porter er 4cm bredere enn lysåpning. Hörmann garasjeporter utmerker seg med like.


Bildene viser eksempel for lysåpning. Stender plassering til Krafer Garasjeport : I bredde plasseres stender med lysåpning tilsvarende portbredde.

Avhengig av type port og bredde. Vi anbefaler alle å beregne . Skal du kjøpe ny garasjeport , begynn med å ta mål av portens lysåpning så gir vi deg et tilbud. OPPMÅLING AV GARASJEPORT A- lysåpningens . Sjekk at porten er like bred og høy som lysåpningen.


Det er selvsagt viktig at din nye garasjeport er tilpasset huset og arkitekturen. Da får du en port som er tilpasset den aktuelle lysåpning uten . Når man skal ha en dobbel garasjeport , så ville jeg nok valgt en port som.

Et stort utvalg klassiske og moderne garasjeporter tilpasset. LOBAS GARASJEPORTER er en komplett serie portløsninger. Punktene det gjelder er merket med oransje overskrift.


KONTROLLER PORTSTØRRELSE , lysåpning , sideklaring og overhøyde. Hei Jeg skal bygge meg garasje og lurer på hva anbefalt høyde under taket og hvor stor lysåpning på garasjeporten bør være. Hvis du ønsker å gi din garasjeport et litt personlig og moderne uttrykk, kan du velge å sette på våre dekorative DECAL i stål. I = Netto bredde lysåpning mm. Kontroll av garasjeport åpningen.


Hver enkel port tilpasset spesielt til lysåpningen i din garasje, og nødvendig . Montering av garasjeport. Vi tilbyr rimelig montering om dette er ønskelig, ta kontakt for mer informasjon. Produsert i NORGE Har har vi vert ute på befaring.


Demontert og fjernet gamle porter, tilpasset lysåpning til ny port. Sideplass, venstre (D ). Viktige mål du må vite FØR du bestiller garasjeport.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.