fredag 11. november 2016

Halvblank maling

All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. På alle typer gulv anbefales en halvblank til blank maling, siden denne malingen er . Veggpanel males ofte med halvblanke malinger (- 40), mens høyblank maling brukes gjerne i rom som kun har én panelt vegg.

Selv om blank maling er lettest å rengjøre, er den ikke mer robust. Tak, taklister, vinduer og karmer er her malt med en blank maling, glans 8. Dette tak er malt med grunning og to toppstrøk halvblank maling, . Gulvmaling kan benyttes på tregulv, heltre, parkett, laminat og vinyl.

De største utfordringene med maling er gjerne å finne den riktige. Bruk matt maling i pussede tak eller platetak. Men har du panelt tak (himling) står du langt friere. Da kan blank maling gi liv til rommet med.


Midun Veggmaling er en halvblank, vannbasert maling for innvendig maling av tak og vegger der det ønskes en svært slitesterk og vaskbar overflate. Den vanligste måten å dele inn maling på er matt, silkematt, halvmatt, halvblank og blank. Innenfor disse deles det igjen inn i glansgrad på en . Mengden maling du trenger avhenger av underlag.


En silkematt oljemaling for bruk på vinduer, dører og paneler.

Original halvblank maling til dør, list og panel er en fyldig, godt dekkende maling som er lett å påføre dører, karmer, listverk osv. Halvblank, halvmatt, silkematt, boneglans - du har hørt betegnelsene før, ikke sant? Betegnelser som skal forsøke å beskrive hvordan maling og lakk blir seende . Mal så ganger med Original halvblank maling til dør, list og panel. Ved ommaling skal tidligere malt treverk vaskes og mattslipes.


Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling. Jotun tremaling Lady Supreme Finish halvblank hvit liter Jo. Den kan brukes ublandet som hvit maling eller blandes over Jotun . Innendørs til tre-, betong- og laminatgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.