torsdag 5. mai 2016

Syrefast rekkverk

Leveringstid: 3-dager. Våre rustfrie rekkverk holder høy kvalitet og har en flott design. Om ditt rekkverk skal monteres innendørs benyttes en rustfri variant som går under betegnelsen AISI 304. Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål. Alltid konkurransedyktige priser!


Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge!

Vi leverer førsteklasses glassrekkverk i flere typer, side og toppmonterte . Håndløper i syrefast stål eller i eik setter kronen på verket. Ved sidemontering benyttes dekkprofil som skjuler skrueåpningene og gir et vakkert sømløst utseende. Brosjyre: ONLEVEL REKKVERKSPROFIL. Jotne Ankers leverer rustfrie rekkverk med design og overflate etter kundens ønske.


Vår spesialitet er sveisede rekkverk som leveres polert eller børstet med en fantastisk finish. Dette gir deg en ekstra trygghet. Den høye kvaliteten på glassrekkverket sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset, eller . Høydene er ift tekniske krav og alle høyder er å regne som minimumshøyder, det er ikke noe i veien for å velge et høyere rekkverk enn kravene tilsier, bare glass og innfestning blir dimensjonert riktig.

Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 3for å unngå rustangrep. Det er viktig å vite at syrefast stål også . Varenummer: Eksempel syrefast rekkverk. Syrefast rekkverk toppmontert med håndløper. Vi gjør også montering.


Rørrekkverk festet i dekkforkant. Glass må bestilles på mål. Baseprofil rekkverk, festet på dekke. By Ann Elisabeth Hagen.


Haugesun Karmøy, Sveio, Tysvær, Stor Fitjar, Bømlo, Kvinnhera Vindafjor Ølen, Etne, Sauda . Jeg har en nabo som fortalte meg at mitt syrefaste rekkverk som består av et ca. Rekkverk, revetal glasservice as. Jeg fikk litt blod på tann da det uansett har ligget under verandaen min i flere år så hvorfor ikke selge det?


Er det noen her som har en formening om hvor mye dette kan være . Legger til handlekurven… Hurtigvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.