torsdag 5. mai 2016

Slipt betonggulv inne

Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus? Vurderer sterkt å få gjort dette. Har fått en overkommelig pris.


Visste du at betonggulv nå er et attraktivt alternativ inne i boligen? Slipte betonggulv er godkjent som ESD-gulv til miljøer der det ikke må .

Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha . Farget betong , hvorfor det? Først og fremst så handler det om det visuelle, slik som det gjør når vi maler huset vårt, både inne og ute.


Ved å eksponere konstruksjonsbetongen foredles ditt betonggulv til et moderne, blankt,. Et vakkert, polert betonggulv passer perfekt i alle typer miljøer. Superfloor Platinum HTC Superfloor er navnet på et herdet betonggulv , slipt og polert med . Kombinert med gulvvarme skaper det høy inne -komfort med jevn .

Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og . Tilgjengelig moderne slipeutstyr gjør at slipte betong i dag er mer aktuelt enn noen gang. Også slipte betonggulv har etter hvert blitt mer og mer ettertraktet og. De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og leiligheter.


Her vises ett utdrag av bilder fra en enebolig i . Mangler: inne Baderomsgulv i betong - terazzo - Hus og hage - Kvinneguiden Forum forum. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret Lignende 29. Noen som har erfaringer med baderomsgulv i betong - terazzo ? Har sett bilder av det og synes det ser fint ut - og må jo være greit med et . Sjekk de kule gulvene Bufret 30. Har du valgt et slipt betonggulv innendørs , kan det være fint å fortsette betongtemaet ute, men da kanskje med røffere betongheller.


Betonggulv AS i Bergen har over års erfaring i støping av Betonggulv , gulvavretting, epoxybelegg, sliping og polering Betonggulv. Vi har mange fornøyde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.