torsdag 5. mai 2016

Levegg glass terrasse

En levegg kan også monteres for å beskytte mot kald og sur vind samtidig som levegge i glass slipper inn mye lys. På den måten kan leveggen i glass gi deg bedre utnyttelse av terrassen og uteområdet som da kan brukes lengre utover sesongen. Risiko for kuttskader oppstår der mennesker ferdes, så derfor er det viktig å . Norge er et vakkert, men akk så forblåst land. Med sol følger gjerne kald nordavind og da gjelder det å finne seg en lun krok til å nye solen i.

Veranda har faste eller skyvbare levegger og vindskjermer for enhver smak og ethvert behov. I beste Veranda ånd blir alt produsert i Bergen spesielt . En kald vind kan gjøre det utrivelig ute på en ellers fin solskinnsdag på terrassen. Med en levegg får du lunere uteplass. I sporene sette akrylglass.


Skal også innsyn hindres benyttes frostet glass. Vindskjerming med stendere og akrylglass gir diskré og lekker avskjerming som enkelt fjernes om vinteren. Standard gelender har en høyde på omtrent cm.

Et annet alternativ levegger bestående av stendere og klare eller frostede akrylglass. Mange verandaer levers med klart herdet glass. Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset. I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser som kan brukes mer eller . Modellen som er levert er en Pratic Nomo som er komplettert med faste glassvegger og Raso nedsenkbare levegger. I tillegg er det montert Solamagic varmelamper for.


Kunden ønsket å kunne utnytte terrassen mer enn tidligere, og med hev og senk rekkverk fra Svalson ble dette mulig. Glassrekkverket kan heves slik at . Trekker det litt på terrassen ? Klassisk levegg – perfekt mot vind på terrassen. Utvid brukstiden på terrassen med vindskjerm. Da kan du velge våre glassrekkeverk som gir et stilrent og lekkert inntrykk.


De flotte rekkverkene kan monteres rundt hele balkongen eller terrassen , og de kan også brukes innendørs. De kan monteres ferdig behandlet, men du kan også . Bruksverdien av terrassen øker og gir et lunt, trivelig uteareal som inspirerer til ro og gode opplevelser. Systemets fleksibilitet gjør at man uansett vindretning kan sitte i le for vinden.


Den lave U-verdien, de gode solvarmedempende egenskapene, og ikke minst den økte bruken av sikkerhetsglass , har gjort at vinduer i fag gjerne går fra gulv til.

I villaer og rekkehus med terrasser på bakkeplan, er innglassing av terassene en mye benyttet metode for å øke boarealet, eller utvide brukstiden for terrassen. Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? Med levegg kan du kose deg med grilling og hygge, uten å være . Kald vind kan gjøre det utrivelig ute på en ellers fin solskinnsdag på terrassen.


LEVEGG I GLASS : En levegg behøver ikke være tett, men det gir utfordringer i forhold til både fugler og fotballer. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Enten du skal ha rekkverk til terrassen , eller som hagegjerde - MAXBO har det. Les alle våre artikler om levegger og gjerder, alt fra de ulike typene av gjerder og levegger til hvilke regler som gjelder når du skal sette opp et gjerde.


At leveggene kan trekkes ut gjør det enkelt å tilpasse dem til din terrasse eller uteplass. Vi har også trekk til levegg. Dårlig vær trenger ikke å være et hinder for en hyggelig sommerkveld på terrassen. En enkel levegg stopper vin mens et halvtak gir ly for regn og duggfall.


I den ene enden av terrassen har jeg laget et halvtak og en lukket konstruksjon med rammer og glass. Leveggene er uttrekkbare på rull. Med gode sonderinger og en skisse er du godt i gang med ditt terrasse - eller uteromprosjekt, jobben blir morsommere og sluttresultatet bedre!


Det finnes mange gode alternativer både ved bruk av levegger i tre med eller uten glass og levegger eller markiser i textilene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.