mandag 16. november 2015

Blandebatteri badekar og dusj

Spar penger med moderne, energieffektive kraner. Dusjarmatur med fokus på funksjonalitet, design og k…. Termostatstyrt badekar- og dusjbatteri fra Oras i mo… kr 5900.

Grohe 30cosmopolitan armatur til badekar og dusj. OrasEterna termostatstyrt kar- og dusjkran med EcoLed-trykknapp. FIMA Carlo FrattiniZeta badekarkran for kantmontering.


Hvis du skal velge blandebatteri til badet, er det flottest hvis man velger seg en.

Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på hovedbadet? BufretLignendeOras blandebatteri til dusj og badekar Saga krom. Tidløs design og funksjon møter hverandre i dette blandebatteriet fra Oras.


Funksjonelle baderomskraner, blandebatterier og dusjutstyr spiller en viktig rolle i våre hverdagsliv. Når man bygger nytt eller pusser opp det gamle badet, må . Et blandebatteri er ikke lenger bare en innretning du vrir på når du vil ha vann.

Badekararmatur; Bidetarmatur; Dusjarmatur; Elektronisk armatur . I tillegg til blandebatteri kan vi blant annet tilby kjøkkenvasker, badekar, baderomsmøbler, innredning, dusj, dusjkabinett, gulvvarme og alt annet innen VVS. Blandebatteri til bad- Her finner du tips og artikler om blandebatterier. Les og få vite ekspertenes meninger om hvordan batterier til badet. Likegyldig om det er snakk om en rask oppkvikkende dusj om morgenen eller et langt avslappende bad før leggeti gir vårt brede utvalg av dusjer og tilbehør . Kvalitetsarmaturer til dusj, badekar, servant og kjøkken fra Hansgrohe og Axor. Tidløs design, moderne teknikk og beste kvalitet.


Oras termostatkran badekar/dusj 63Eterna. Oras termostatkran dusj 63Eterna rain. Et blandebatteri skal være sikkert, kvalitativt og vannsparende på innsiden, samt lekkert å se på fra utsiden.


Leter du etter blandebatteri til ditt baderom? Nautic- blandebatteri til dusj – termostat. Coloric-blandebatteri til badekar– ettgreps.


Hos oss får du alle type armaturer: blandebatteri til kjøkken, blandebatteri til servant, blandebatteri til dusj og badekar, blandebatteri til kun dusj, bidearmatur, . Her finner du elegante blandebatterier til badet for plassering i dusj og på servanter for et enhetlig uttrykk i baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.