mandag 16. november 2015

Benk i betong

Du kan støpe en benk selv, ved å bygge en form og fylle den med fiberarmert betong. Setter du inn isopor i formen, blir ikke benken så massiv og tung. Pryd hagen, terrassen eller innendørs med en fantastisk benk i betong.

Et evigvarende produkt, som trenger lite vedlikehold og kan gå i generasjoner. Bord og benk i betong fra Martinsen Bord 90x2cm Kr. Seljor Skien, Porsgrunn, Vinje, Vrådal, . En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du.

Da er det bare å sette den fra seg på benken og titte når det trengs. Aspen stor bord/kaffebord kolleksjon i betong/fibersement. Håndlaget benk i 1 betong med ben i stål fra Cozy Living. Benken og tilhørende bord er laget for både utebruk og innendørs bruk.


BETONGBENK: Denne benken kan du enkelt støpe selv. Men treverk i kontakt med betong er å be om bråk, derfor er det viktig å bruke . Det er så mye fint man kan lage selv av betong til hagen og ellers – Vi gjorde et lite forsøk i sommer. Ingen av oss har noe som helst erfaring . Sett ditt personlig uttrykk på kjøkkenet eller badet.


Hvordan støpe benkeplate i betong Gå til bildegalleri. Tøff benk av lettbetong som passer perfekt ute som inne. Brooklyn benk er en benk laget av fiberbetong (betong og glassfiber) og er inspirert av undergrounden i . Alle benker blir da fri for eventuelle skjøter og impregneringen er en komponent lakk som gir langvarig beskyttelse og er meget rengjørings vennlig.


Spilene holdes sammen med stenger av varmgalvanisert stål. Skjær bistål Bii samme bredde som benken, men forkortet. Benyttes på laminat-benkeplater av typen Mørk Betong. Fibo Kantlist til benk 2Mørk Betong 29X15mm.


Senterleder Johan Jørgen Koch forteller at betongbenken i Glasshuset knakk i to onsdag da en ung mann satte seg på den. Du kan sette sammen dine egne benker med forskjellige moduler, for eksempel:. Vår nye benk i betong og tre kan skreddersys etter dine mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.