mandag 16. november 2015

Leca pipehatt

Hindrer fuktighet i å trenge ned i pipevangen og mineralulla. Det vil si at to sider av pipa kan plasseres inntil isolerte tre- vegger. Pipehatten utgjør sammen med toppbeslaget værbeskyttelsen til pipetoppen.

TOPPBESLAG: Forskriftsmessig avdekking av pipetopp. Røykrørsinnføring til leca og zanda (icopal) Produktet består av ett mm innerrør og en foringstuss med krage. I mellom ligger en spesialpaknig som tåler høye .

Røykrørsinnføring for LECA MINI og Shiedel piper. Pipeløpets dimensjon er Ø1mm på disse pipene. Pipehatter hos oss leveres i standard utførelse med bunnplate x cm og x cm, samt for Leca og runde piper med cm rundt løp. Vi har flere piper, men Leca Venti Pipe er vårt hovedprodukt og passer til de aller fleste bruksområder og ildsteder. Pipa er også riktig valg for lavenergi- og . Leca Maxi Pipe – pipa for åpne gruepeiser.


Leca Maxi Pipe har et innerrør av keramikk som er omgitt av varmeisolasjonsmateriale (steinull) som holdes på. Pipebeslag og pipehatt til standard Leca pipe. Hei Jeg trenger et nytt beslag rundt pipa mi. Pipehatt bunn tilpasset til pipevindvifte for leca toppbesl.


Vi tilpasser sokkelne på pipevindvifta til å passe på flensen på Leca toppbeslag. Hammer; Muresnor; Målebånd; Vater; Murbøtte; Murskje/spade; Weber Murmørtel M5; Weber Grå slemming; Leca. Beskrivelse på de ulike metoder for rehabilitering av Leca pipe. Leca pipehatt fra slutten av 70-tallet eller tidlig 80-tallet.


Leca Pipehatt: Den tradisjonelle løsningen er i svartlakkert støpt alumi- nium. Lager: Lillestrøm, Østfol Bergen,Trondheim, Bodø, 25/37. Icopal ventilert pipe gir trekk i peisen.


Pipen oppnår raskere høyere temperatur, noe som gir bedre trekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.