mandag 26. oktober 2015

Skyvedør maxbo

I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass. En hengslet dør opptar ca. Hos MAXBO finner du innerdører i mange ulike utforminger, størrelser og farger. Kjøp på nett eller i butikk.


Hvilken stil ønsker du? Skyvedørene kommer i mange varianter.

De kan være diskré og bortgjemt, eller fremheve stemningen og stilen du ønsker i hjemmet ditt. All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører , hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen. Man får dermed en åpen bolig med større . I denne videopen viser vi deg. En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på.


Det er ikke noe problem å. Ta opp mål der skyvedørene skal stå, og ikke langs veggen. Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. DETTE ER VG PARTNERSTUDIO. Gard Steiro Redaktør VGTV: Helje Solberg Digitalredaktør: Ola E. Mange tenker kanskje at det er dyrere å bestille skyvedører hvis man ikke har standard høyde hjemme hos seg.


Monica Karlsen, produktsjef MAXBO. Utmerkelsen kom fredag 12. Maxbos Arena-messe på Lillestrøm. Utenpåliggende skyvedør bør bestilles en modul bredere enn veggåpningen den skal dekke. De aller fleste innerdører kan gjøres om til skyvedører.


For mer informasjon, ta kontakt med ditt nærmeste MAXBO -varehus. FOLDEDØRER Foldedører sparer verdifull gulv- og veggplass, og gir mange muligheter . Døren kan settes i vippe-posisjon for lufting, eller skyves til siden for åpning. Terrasseskyvedøren brukes der det er krav til god isolering, luft- og vanntetthet, samt der sikkerhet mot vindlaster stilles.


Den effektive tettingen øker også i høy grad . MAXBO har smarte løsninger for oppbevaring som gir orden og oversikt. Valg av skyvedør -. Alle Trend Dekor dørene er priset med Opal glass ( ugjennomsiktig glass). MAXBO Hei Elin Jeg beklager det du opplevde i vår butikk på lørdag.

Jeg vil ta det opp med avdelingen og komme tilbake til deg med et positivt svar i morgen til deg. Når du skal skifte dørene inne er det viktig å tenke på husets innredning. Førsteinntrykket er alltid viktig, og riktige dører og vinduer bygger helheten i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.