mandag 26. oktober 2015

Kjøkken retro

I det gamle huset på landet har Ida Hansson fornyet det landlige kjøkkenet i retro stil og redesignet og malt gamle møbler med Jotuns farger. Familien ønsket seg et ordentlig håndlaget kjøkken i tre, og falt for kjøkkenmaker Frode Tingbøs verk. Frontene er i europeisk valnøtt, . Et funksjonellt område med høyskap.


Sspisested og en bar for kos og hygge.

Den totalt matte sorte fargen i mitt grepsløse kjøkken ble en sensasjon ! Selv på komplekse kjøkken gir vi fastpris Det er vi som enkelt og raskt fornyer ditt kjøkken ! Her er noe av det du bør tenke på hvis du bor i et typisk 60- tallshus: Ikke monter et landlig kjøkken , selv om du elsker stilen. Retro dører og fronter til kjøkkenskap. See more ideas about Oslo, Kitchen ideas and Kitchens. All Design tilbyr flere varianter av kjøkkeninnreding av Fossline.


Ta en tur innom for å se de forskjellige!

Da familien Kjøbli kjøpte ett nytt hus på prosjektstadiet ble de begeistret over husets stil, innredning og beliggenhet i et område i Ranheim som var fullt av liv og . Her har vi samlet interiørprodukter så du enkelt kan gjenskape stilen og få inspirasjon! Bestill på nett, få varene levert hjem eller til nærmeste butikk. Vi tilbyr stor bredde av gaver, bryllupsgaver, kjøkkenutstyr og mye spennende for enhver. Vi har lenge tenkt på en oppgradering av kjøkkenet vårt på småbruket i . Hvis du ønsker å utvide dekoren på kjøkkenet utover den vanlige klassiske og diskret innredningen, bør du prøve å legge inn en touch av retro.


Brukt kjøkken retro fra Kr. Nostalgi og retro til gjenbruk. Ekte vare fra 50- 60- og 70-tallet (og eldre). Se beskrivelse ved hvert bilde. Bilder med flere gjenstander kommer etter hvert.


Metall retro kjøkken i lyse farger fra Maileg Alle deler som sees på kjøkkenet på bilde en medfølger. Bestilles denne varen på nett tilkommer det kr 5- for frakt. RETRO DETALJER: Detaljer i skinn og avrundede håndtak følger trenden.


Så er spørsmålet: Bør man velge kjøkken etter tren . Hos Svane Kjøkkenet oppfyller vi dine kjøkkendrømmer.

Det er ikke bare en ambisjon, men vår målsetning hver gang en kunde kommer inn døren. Kjøkkenet er i hvit høyglans, i selskap av en svensk gammel slagbenk og en blomstret lampeskjerm med frynser. Leiligheten til Marte og Olaf er . Den vil gi deg din daglige vitamindose samt friske opp kjøkkenet med det lekre . RETRO TIL FOLKET:) Flott, spennende og ikke minst nytenkende prosjekt i Sauda. Smeg FAB30LPblir et unikt midtpunkt på alle kjøkken som sier noe om din personlighet.


Denne høsten lanserer Rosendahl en hel kolleksjon med grafisk mønster til bor hjem og kjøkken. Den består av produkter til bordet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.