mandag 26. oktober 2015

Gulvplate glass

Gulvplaten kan skjæres til ønsket størrelse, hvor minimum størrelse er 3x 5mm, og maksimal størrelse er 13x 20mm. Jøtul AS gulvplate i glass for Jøtul F-370. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Gulvplate 1000x3mm frontplate klart glass. Underlagsplate til beskyttelse av gulv under peisovn.


Gulvplate i glass drå p eformet - Aduro Dråpeformet gulvplate utformet i herdet glass me. Bronsefarget glass: Gulvplater i herdet bronsefarget glass, tykkelse mm.

Emaljert: Emaljerte gulvplater: i sort, . Gulvplate 1000X900X6mm Herdet, klart glass. En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet. Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på.


Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller . Gulvplate tilpasset peis Havanna i lekkert grått glass. Gulvplater Hvis gulvet under og foran ildstedet er av brennbart materiale, skal det være kledd med stålplate . Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant.

Halvmåne gulvplate i glass for Aduro 1-og Aduro serien. Gulvplate klart herdet glass, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn. Gulvplate 700X900X6mm Sotfarget, herdet glass. Gulvplate i glass for din Dovre 40CBS vedovn.


Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Gulvplate i klart glass fra Tolmer AS, 6x 8x mm. Kjøpt ny på Coop Extra bygg for ca 3mnd siden for 1000kr.


Gulvplate glass, formskåret, 62x3cm. Gulvplate - Må jeg ha en spesiell gulvplate ? Jeg har kommet til det stadiet at jeg må velge om jeg skal ha glass eller om jeg skal ha emaljert . Jøtul tilbyr et stort utvalg av tilbehør til peiser og frittstående vedovner som røykrør, gulvplater, peissett og vedholdere i ulike størrelser, materialer og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.