torsdag 8. oktober 2015

Branngardin

Automatiske branngardiner er et sikringssystem som hindrer gjennomgang av varme og røyk i en begrenset tid. Gardinene kan brukes til seksjonering, branncellebegrensning, beskyttelse av rømningsveier, forhindring av brannsmitte gjennom vindusåpninger etc. De er spesielt egnet for større veggåpninger, og der hvor det . Produktfunksjoner BACHFIRE er en automatisk branngardin som ved brann begrenser og kontrollerer brannen, med klassifisering E6 E12 E18 EW60.


Branngardinen kan også leveres i røyktett utføresle (Sa). Olar Portconsult AS er ledende innen brannporter og gardiner.

Som eneste leverandør i Norge , har vi hele spekteret fra klasse E til EI 120. Vi fører uisolerte og isolerte brannporter og gardiner. Produktene kommer fra anerkjente produsenter i Europa. Våre branngardiner er av svært høy kvalitet og gjør . Vi er stolte av å kunne presentere vår Firescreen Temperature branngardiner fra Hoefnagels.


Ja du leste rett - uten sprinkling. Standard har lenge vært å bruke branngardin kombinert med sprinkling for å oppnå EI . Vi forhandler Bolton Gate Company sine branngardiner. Dette er en branngardin som tilfredsstiller de strengeste krav til slike produkter i Norge.

Se i menyen til høyre for brosjyre og teknisk informasjon om produktene. Haby branngardin er et automatisk brann- og røyksikringssytem. Gardinen hindrer gjennomgang av røyk, varme supervarme gasser og brann.


Brann- og røykgardinene er et automatisk sikringssystem som for en gitt tid hindrer gjennomtrenging av varme, supervarme gasser og flammer. BVS leverer både horisontale og vertikale branngardiner med brann klasse E, EW og EI. En slags rulleport som monteres der det stilles spesifikke brann- eller røykkrav for å sikre større åpninger i en celle, seksjonerings- og yttervegg. EI og EI1med sprinkling.


Flammatex branngardiner er markedsleder i Skandinavia. EI1klasse oppnås ved sprinkling av gardin. BSL leverer både horisontale og vertikale branngardiner med brann klasse E, EW og EI. Løsningen rangerer blant de sikreste på markedet.


Utført i kraftig og ikke-brennbart PU-belagt Wearflexdug. Spørsmål: Bakgrunnen for min henvendelse er at det er brukt en svenskprodusert branngardin , med svenske typegodkjenningsbevis, i ett prosjekt jeg er brannteknisk rådgiver i. Dersom dere kan ha noen dokumentasjon som tilsier at dette produktet er godkjent i Norge, så ber jeg gjerne om at dere kan tilsende meg dette. Isolasjon uten sprinkleranlegg, realisering av rømningsvei og danning av brannmurer.


Gardinen holdes i åpen stilling og ruller ned ved mottak av alarmsignal. NDS branngardin passer ideelt som et middel til brann seksjonsinndeling. På grunn av den begrensede plassen som kreves, er disse branngardinene anvendt mye i tilfelle av situasjoner som skjer innendørs med brannsikre krav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.