torsdag 8. oktober 2015

Speil til bad

Ikke alle innredninger selges inklusive speil , og dette vil fremgå i beskrivelsen av det enkelte produkt. Noen ønsker også å kjøpe andre typer speil , eller speil i en annen størrelse, enn de . Trend look lysspeil 1led. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.

Bufret Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser. Med speil på baderommet kan man skape en annnerledes opplevelse på badet. Se vårt store utvalg av speil til badet her.


God kvalitet til lave priser. Vi lagerfører speil og speilskap fra blant annet Aspen, Dansani, Scala og Quadro. Og akkurat i dag er en fin dag for speil på badet og sånt. Vi tror du blir fornøyd.


Har du et lite bad , kan et større speil , eller eventuelt flere speil , gjøre en markant forskjell.

Du kan også utnytte veggplassen med et speilskap og få praktisk oppbevaringsplass – et opplagt supplement til våre baderomsmøbler. Våre speilskap har speil både. Spar penger ved å kjøpe det nye speilet til badet på nett. I HTHs nettbutikk finner du speil i forskjellige prisklasser, med eller uten lys på sidene. Ting har et stort utvalg baderomsspeil.


Trenger du en flott og praktisk lampe over speil ? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper. Besøk vår nettbutikk for flere spennende produkter! Individuelle løsninger til ditt bad. Hvis du ikke har behov for ekstra oppbevaringsplass, kan du velge et av våre simple speil , som avhengig av serie leveres med lysarmatur i toppen eller integrert i sidene av speilet.


Flere av speilene inneholder også en hylle under eller på siden av speilet, så du sikres lett adgang til ditt . En del av serien fra Saxe Bad. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark. Jeg har lest diverse saker hvor det skrives at man kan lime eller bruke dobbeltsidig teip for å feste speil på baderom.


Da kan man kanskje gjøre det selv? Badet er helt nytt, men jeg likte ikke speilskapet som hang der fra før.

Skapene kan leveres med LED-lysplate eller lystopp. Lystoppen leveres med LED-spotter og LED-overlys. Baderomslamper til montering over speil. Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning.


På den måten får du god generell belysning på badet , samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking. Her bør man sørge for god fargegjengivelse og et så naturlig lys som mulig. Velg vegglamper med store og lysende flater for å redusere blending.


Speilbelysning skal lyse opp ansiktet på en slik måte at den fjerner alle skygger, som da gjør det lettere å legge sminke, barbere seg etc. Speil er en viktig del på alle baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.