torsdag 8. oktober 2015

Amerikansk støpsel

Noen stikkontakt-typer brukes i store deler av geografiske regioner. En europeisk stikkontakt er vanligvis type C, engelske stikkontakter er type G, mens en amerikansk stikkontakt som regel er type A. Stikkontakter i Asia er ofte ulike fra land til lan med ulike støpsel og stikkontakter i hvert enkelt land. Bruk et norsk støpsel pluss et reiseadapter, da vel!


Dette skal være et permanent 110V uttak så jeg vil ikke ha en slik jallaløsning du foreslår.

Jeg kan bestille meg over nett fra USA, men tenkte kanskje noen kjente til om slikt også finnes i Norge. Perfekt til mobillader etc. SKROSS World to Europe USB reiseadapter 0. Data › Maskinvare › Strømforsyninger 10. Strømforsyninger: Jeg kjøpte meg nylig et eksternt lydkort fra USA. Amerikansk støpsel , norsk forvirring.


Kortet er ganske avansert med firewire tilslutning samt egen strømforsyning. Strømuttaket på kortet er helt likt det som er på strømforsyninger til PC, PINs.

Det fulgte med strømkabel selvsagt, . Adapter for USA- støpsel. Hjelp til kjøp og salg. Elektrisk tannbørste fra USA - strøm og støpsel for å kunne bruke. Konvertere fra amerikansk til norsk strøm kontakt - Elektronikk. Elegant overgang fra amerikansk til norsk støpsel - Butikker og.


God kveld til alle freaks! Sitter med problemet der vi har en la oss si kaffetrakter med. Juicemaskin med amerikansk strømutgang innlegg 26. Av hvilken type støpsel er dette? Flere resultater fra freak.


Både spenning, frekvens og støpselet er forskjellig fra norsk standard. Elektronisk utstyr kjøpt i Norge krever adapter eller omformer, som bør kjøpes i Norge grunnet begrenset tilgjengelighet i USA. Utstyr som kun håndterer norsk spenning må ha. Fikk nettopp et gaming headset (tritton ax720) jeg bestilte fra USA.


Jeg fikk slektninger der borte til å kjøpe det og sende det til meg siden det ble betydelig billigere enn å kjøpe det her.

Vi fikk en forespørsel fra et hotell om vi kunne legge opp amerikanske stikkontakter og 115V tilførsel slik at amerikanske gjester kunne bruke medbragt utstyr på rommene og fellesarealene. Barbermaskiner, mobilladere etc. Men kan vi her ha en hovedtransformator og benytte vanlige automater på disse . Skal kjøpe lampe fra utlandet. Vet at amerikansk er annerledes, men hva med fransk? Har kjøpt brystpumpe på ebay, og det jeg ikke tenkte på var at det var amerikansk stikkontakt på denne - ergo så får jeg ikke brukt den før jeg får tak i et sånt adapter å sette imellom!


Elkjøp, men de har bare den man bruker . Hama universal reiseadapter sørger for at du kan bruke elektronikken din i land med andre stikkontakter enn det du er vant til. Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles for hjemleveranse eller Klikkhent. Et telefonstøpsel er en type støpsel eller plugg som benyttes for å koble en telefon til bygningens ledningsnett for telefoni. For manuelle systemer ble det benyttet en rektangulær kontakt med hull plassert slik at støpselet passet kun en vei.


Ofte med adaptere til dagens norske eller amerikanske standard. Nesten alle bygninger i USA har stikkontakter som aksepterer både ujordet (pin) og jordet (pin) støpsel. Den amerikanske standarden for stikkontakt og støpsel. Overgang mellom elektriske 110V apparater fra USA og norske 220V stikkontakter.


Husk å kontrollere at den elekt. Finn ut hva slags støpsel de har der du skal. Nomaden hjelper deg å finne riktig adapter.


Problemet var at dette kameraet hadde ladekabel med amerikansk type kontakt, og jeg får ikke ladet opp kameraet. Er det noen som kan gi meg et tips om hvor jeg kan få tak i et adapter som passer fra amerikansk til norsk stikkontakt- støpsel ? Jeg hadde ikke digitalt kamera fra før, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.