fredag 9. oktober 2015

Takvask ute

Svaret er definitivt ja, . Fremgangsmåte for takvask er omtrent den samme som ved vask av terrassen. Vi hjelper deg med anbud på takvask. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører.


TAKVASK : Ekspertene anbefaler å tørrmoppe taket. Men dersom det er særlig skitten, må det vaskes.

Sjekk imidlertid først om taket kan vaskes. Bufret Taket har ikke godt av å bli mosegrodd. Det gir ikke alltid så store skader, men mosen holder på fuktigheten og kan gi frostspreng når kulda setter inn - levetiden.


Freda kyrkje fekk vaska taket fritt for mose. Valet falt på dampvasking. Kolbein Dahle frå Fortidsminneforeninga i Nord-Trøndelag fortel om . Kan også hånddoseres (del takvask til deler vann).


Passer til takstein av betong eller tagl, samt til behandlet blikktak.

Konsentrat, rekker til 120–1m² tak. Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på mest mulig skånsom måte. SKIEN (NRK): Store mengder plast fra haglpatroner blir liggende igjen ute i naturen.


Naturvernforbundet kaller plasten et stort miljøproblem. Vi utfører effektiv og grundig takvask på boliger og bygg i Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud. Profesjonell vask av takstein sikrer det beste resultatet!


Taket blir vasket for fri for løs maling og smuss. Hei Er plaget av noe mose i overgangene fra stein til stein, både i horisontale og vertikale skjøter. Problemet er at for at det skal ha god effekt bør du ha litt temperatur ute og samtidig oppholdsvær i en dag eller 4. Det er ikkeno mose på selve steinene. Du er derfor noen måneder . Vi tilbyr også legge på en sealing for å holde ute vann som hindrer mosen å vokse og fører til at steinene holder seg mose fri i lang tid og får tilføyd mange nye . Jeg bruker en blanding av grønsåpe og salmiakk til takvask. Og jeg har alltid oppnådd ett hvitt, rent og skjoldfritt tak.


Taket mitt er satt opp med umalte takplater . Dette er et spenstig prosjekt med mange utfordringer, men vi har aldri vært redd for å være tidlig ute sier daglig leder i KTV Group, Kennet . Og her stod mannen å sleit da.

Norsk Takfornying Gruppen AS. Fagmessig utført takfornying. Ved takfornying vil du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.