tirsdag 7. juli 2015

Rekkverk med wire

Mange mulighet, valget er ditt. Våre wiresystem er sertifisert, og wire er av høy rustfri kvalitet, 1xRF316. Rekkverk lages etter mål. Vet du om att du kan få problemer om du tenker sette opp ett rustfritt rekkverk med vaier eller spiler?


Din leverandør av glass, rekkverkskomponenter, rekkverk , glasstak og franske balkonger. Tranby ( rett utenfor Drammen ).

Kutt wire med riktig lengde fra ytterstolpe til strekkfisk. NB: Påse at wiren først skyves . Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Crosinox rekkverk med wire. Men hvor høyt bør egentlig et sånt rekkverk være som minimum? Det høres ikke ut som om et wire - rekkverk med stendere på 200cm avstand .

Motorsyklistster har kjempet en seig kamp for å slippe de såkalte eggdelerne på E6. Vegdirektoratet har altså ønsket at wire burde bli brukt på eksempelvis. Det er åtte år siden daværende samferdselsminister Liv Signe Navarsete satte foten ned for bruk av wirerekkeverk mellom kjørebaner - også . Vi har sagt nei til å bruke wire - rekkverk i Norge. Nå har imidlertid etatsgruppeleder for NITO i Statens Vegvesen, Siw Tyldum, gått ut å oppfordret . Rustfritt rekkverk med wire og kvadratisk profil. For innvendig og utvendig montering.


Våre rekkverk leveres skreddersydd i henhold til mål og . Forbudet opprettholdes fordi trafikksikkerheten ivaretas på en . Etter stygge ulykker på danske motorveier, besluttet myndighetene å fjerne alle wire - rekkverk. I Norge monteres nå en nyere utgave av dette autovernet. Fleksible wire - rekkverk mellom kjørebanene er dokumentert livreddende på svenske veier. Men systemet passer best på nye veier og kan ikke . Wirerekkverk er farligere for motorsyklister enn andre typer rekkverk og motorsyklister. Motorsykkelmiljøet er motstandere av wire , mens flere . I dag er det nøyaktig år siden NMCU sørget for at det ble forbudt å sette opp flere wirerekkverk i Norge.


Hos MAXBO finner du festemateriell som kjetting og wire. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Norsk Motorcykkel Union har kjempet mot wire - rekkverk på norske veier i en årrekke. Grunnen er at motorsyklister risikerer å bli alvorlig kvestet . Vi ønsker å erstatte et gammelt trerekkverk med et wirerekkverk i henhold til vedlagte beskrivelse. Kun fantasien setter stopper!


Me har i over år produsert syrefaste polerte rekkverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.