tirsdag 7. juli 2015

Bygge tv benk

Med flatskjermens inntog har de gamle tv -bordene blitt utdatert. Bygg ditt eget tv - bord av. Hvordan bygge et moderne tv bord. TV -bordet består av to deler som er skrudd sammen.


En perfekt benk for TV -en.

Den kommer til å ligne en del på denne: . Bygge TV-benk med stoffdør 18. Snekre tv - benk , trenger tips. Edit: Ferdig, med byggebilder 2. Flere resultater fra avforum.


SLIPPER SIGNALENE GJENNOHåkon Torgrimsen har skåret ut et felt i dørene i sin spesialdesignede TV - benk , trukket dem med stoff - og . I denne artikkelen finner du mer informasjon om hvordan du blant annet kan lage ulike hyller, kasser og TV - benk.

Den skal stå på ben og da må jeg ha en planke nederst som går fra hylla ned til . Jeg er åpenbart i det kreative hjørnet om dagen. Jeg elsker å kunne lage ting, prøve ut noe nytt og . Kappet med stikksag langs et bord som er festet til platen for et rent kutt. Planen min var å bygge inn to senter høytalere slik at de fungerer i stereo.


På grunn av store høyttalere, så har jeg ikke plass til en veldig bred tv - benk. Og det er dessverre ikke bare lett å finne tv - benker som er under . For å bygge opp sidene på benken, plasserer du en blokk på (mm x 4mm) . Velg et ferdig oppsett eller bygg din egen drømmereol! FINN Shopping har TV - benker og TV-møbler i de fleste størrelser, design, materialer og farger. En TV - benk vil hjelpe med å holde orden på kabler og ledninger, . Med skyvedører kan du bygge din egen personlige TV - benk. Her fins utallige muligheter, men to lave og brede dører montert under en lekker benkeplate er en.


Dette har jeg innsett er den beste muligheten til å få på plass noe som ikke ser ut som et hyttemøbel fra 60-tallet. Tv-benken er ikke til å kjenne igjen!

Jeg har aldri snekret noe som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.