tirsdag 7. juli 2015

Innredning transporter

Volukubikkmeter (det samme som større serviceinnredninger). Nyttelast: 4kg (Caddy og Caddy Maxi) 5kg ( Transporter ). Standardutstyr: Som standard følger store, mellomstore og små plastbokser, samt stk skilleplater i stål til. Toolpack leverer bilinnredning spsialtilpasset ditt yrke.


Vi har et stort utvalg av bilinnredning til rørleggere, håndverkere, elektrikere, installatører og andre yrkesgrupper.

Ukens innredning i en Volkswagen Transporter (T6). Ut Høyre sidedør har vi skuffer øverst, koffertseksjon i midten og to bilbokser nederst. Skuffer ut venstre skyvedør . De er utviklet for profesjonelt bruk og fleksibiliteten gjør at den kan tilpasses alle yrkesgrupper. Hyller er utstyrt med gummimatter og skuffene har skumplastinnlegg. Monteringsmateriell er inkludert.


Estimert monteringstid: h . Dobbel bunn med skuffer.

Leveres også til Transporter med skyvedør. Forslag til innredning. Effektivt: Du sparer tid ved å slippe å lete, og du tar bedre vare på verktøy og utstyr. Verktøy og rekvisita som ligger og slenger utgjør en stor sikkerhetsrisiko.


Sikkert: Bilinnredning, arbeidslys, varsellys, dieselvarmer, ladere, kompressor, . Ble for år siden ferdig med læretiden min som tømrer, og har da bestemt meg for og gå til innkjøp av VW transporter 0 med skyvedører på begge sider da det sikkert ligger boligkjøp og oppusing på kvelden i planene fremover. Er det noen som har gode tips til innredning ? Lage selv, eller kjøpe ferdig . Merknad: VF RUNDT BRYTER . Nesten samtlige varebiler som selges innreder varerommet på en eller annen måte. Et av de største områdene er kampanjer på forskjellige typer ”konseptbiler” fra fabrikk eller importør, gjerne rettet mot håndverkere. Men i praksis er det ikke så stor forskjell på bilene til snekkere, elektrikere og rørleggere . Skillevegg til varebil. Velger du en Skillevegg fra Loyds i din varebil, vil det være en vesentlig oppgradering av passform og finish.


VW Transporter Tmed ny innredning til Østlandske Rør AS. Kledning av gulv og varerom.

Med en kledningspakke fra Loyds til din varebil, er det enkelt å holde orden og gjøre rent i varerommet! Smartfloor - for smarte håndtverkere. Du har ingen produkter i handlekurven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.