tirsdag 9. juni 2015

Utendørs stoppekran

Visste du at du også har en utendørs stoppekran? Fra kommunal vannledning og inn i boligen går det en privat vannledning med en egen . Visste du at du har en utendørs stoppekran? Du bør finne ut hvor denne kranen er, ellers kan vannskader bli en . Forlengelssspindel meter TIL Stoppekran best nr360016 . Lokaliser hvor stoppekranen din er, test den og ring oss for å få den skiftet hvis den kjennes.


Regelverket for utendørs stoppekran er enkel.

Ei stund etter at jobben er gjort skal eg til å dekke over stoppekranen og røra, og ser. Er det nokre rørleggarar der ute som kan seie om denne rørleggeren har . Hvor stor (firkant) er nøkkelen som passer i stoppekrana som ligger i hjørnet på tomta mi? Den er mellom 15-20mm, noen som vet eksakt . Vi har kjøpt enebolig byggt i 19og er nødt til å bytte det innvendige stoppekranet, som ikke lenger stenger ordentlig.

Alle eiendommer tilknyttet kommunal vannledning skal ha en utvendig stengeventil. Dersom lekkasjen er mellom stoppekranen din og påkoblingen på kommunens hovedledning, skal kommunen stenge. Vi hjelper deg med å finne dine stoppekraner og gjøre boligen din klar for å være alene hjemme i sommer.


I denne forbindelse vil nemnda legge til at en hver huseier er forpliktet til å vite hvor på sin eiendom utendørs stoppekran befinner seg, uten at dette forhold har . Utvendig tappekran med stoppekran på innsiden må stenges for vinteren. Mange boligeiere vet ikke at de også har en utendørs stoppekran. Stoppekran beskyttes med foringsring 6x5mm ramme og . Det kan føre til at stoppekranen gror fast, og at den ikke lar seg stenge når man virkelig.


Steng stoppekran Stoppekranen må stenges når ulykken først er ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.