tirsdag 9. juni 2015

Monter lister

Velg blant et enormt utvalg av gulv, enten du ønsker parkett, heltre eller laminat. Vi har også matchende listverk i samme utførelse og farge som matcher ditt nye . BufretLignendeListverk leveres kun i hele lengder/pakker og splittes ikke. Vakkert og pent montert listverk er med å gjøre forskjellen i dine rom. Hvordan listen monteres, hvilken side som vendes ut, om du gjærer . Riktig listverk bidrar til å understreke og fremheve særpreget i din bolig.


Det finnes ulike varianter, med tapp eller spor, for ulik montering av ulike vindustyper.

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge. Gulvlister beskytter veggene mot slag fra føtter, støvsugere og annet. Hvis man setter opp igjen gamle lister som er blitt fjernet fordi det skal.


Ferdig oppsatt listverk skal være uten merker og flekker. Det kan ofte være lurt å forbore, særlig ved montering av lister i harde treslag. De vanlige feilene ved montering av lister.


Likegyldighet og slurv ved frakt og lagring av listverk: Det hjelper lite om høvleriet tenker kvalitet i alle ledd og . Lister kan brukes til mer enn å skjule sprekker. Vi viser hvordan de festes, og visste du at det fantes lister som kan festes uten spiker?

Montering av listverk – generelle momenter. Ved listing av nye rom, er det naturlig å starte med tak, deretter dører og vinduer, for så og avslutte med gulv. Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter.


VIDEO: Til en nymontert dør hører det nye lister. Problemet her er at karmen er smalere enn veggen er tykk. Derfor må det lages en såkalt utforing, som. Södra produserer listverk fra tettvokst furu i høy kvalitet eller MDF. Råvaren hentes fra velpleide skandinaviske skoger.


Skal du montere taklist, ikke bare tenk på tre, da kan gips være et alternativ. Mange assosierer gips med stukkatur og rosetter . De dekker ulike behov og finnes i ofte i flere tresorter. Mange kan kjøpes ferdigbehandlet, og kjøper du lister fra våre listverksrom kan du legge dem umiddelbart. Vi har svært god erfaring med å lime klosser og lister.


Legg på rikelig med lim og press klosser og lister godt på plass. Deco lister er enkle å montere med lim som funger i samme opperasjon. Montering av NMC listverk er raskt, enkelt og morsomt!


Lister fra Rkc - godt utvalg hos Monter Farsund! To see more from Montér Lyngdal on Facebook, or create an account. Her lærer Mogens deg å legge lister uten at det blir glis i skjøtene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.