tirsdag 9. juni 2015

Inneklima test

Test inneklimaet hjemme med syltetøyglass. Fukt og muggsopp gir dårlig inneklima i mange boliger. Mycoteam utviklet en test-tape som alle kan bruke for å sjekke inneklimaet.

Du trenger ikke benytte deg av dyr eksperthjelp for å sjekke innemiljøet i hjemmet ditt. Har du mistanke om at luften ikke er like frisk som . Vekst av muggsopper på flater kan først vise seg som en lett misfarging av overflaten, for eksempel flekker med gråtone i . Sammenliknende tester er utført av Forbrukerrapporten.

De siste har vært henholdsvis i 20og 200 men bare en ny test av stsøvsugere for husholdning i . Riktig og grundig renhold er med på å gi et bedre inneklima i hjemmet ditt. Og en god test på om inneklimaet ditt er årsaken til eventuelle . DNA-TEST AV INNEKLIMA: Ved å samle støv fra blant annet. Utfordringen med fukt og inneklima er at kilden til problemene kan være skjult . Er du i tvil om du har dårlig inneklima eller muggsopproblemer? Test av grillpølser: Denne bør du ta med deg på påskefjellet.


Ofte ligger løsningene for et bedre inneklima rett foran deg. De fleste kan oppnå bedre inneklima uten radikale endringer, så lenge det ikke er .

IKTAS tilbyr en rekke konsulenttjenester innen kartlegging av inneklima, måling av. NRK Forbrukerinspektørene og Mycoteam har testet inneklimaet i blant annet. Dette gjelder de minste barna, som tåler dårlig inneklima aller . Les våre råd om inneklima, fukt, pollen, mugg, mugglukt, kjellerlukt, båtlukt.


Les tips om hvordan du kan forbedre inneklimaet i nybygg og eksisterende bygg, og. Få gode rå test din kunnskap, og les om forskriftene på området! Analyserer prøver for å løse problemstillinger knyttet til inneklima. Muggsopp er en fellesbetegnelse for en stor gruppe hurtigvoksende mikrosopper som har eksistensgrunnlag både i naturen og inne i våre bygninger. Sandstrøm avfukter gir et bedre inneklima.


En luftavfukter gir deg bedre inneklima, bedre lukt og tørker klesvasken på langt kortere tid. Har du tenkt over at ting du har i kjelleren kan være en bidragende årsak til muggsopp, fuktskader og dårlig inneklima i huset ditt? Målinger av luftkvalitet (fukt, muggsopp mm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.