tirsdag 9. juni 2015

Maling av peis

Ja visst kan du male peisen ! Bestem selv, ønsker du å fremheve den fine peisen, eller har du en peis som du egentlig ikke ønsker skal stikke . Lurer du på hvilken type maling du skal bruke når du skal male peisen ? Lurer du kanskje også på hvilke farger som gjelder akkurat nå? Et par strøk maling , og den gamle peisen er god som ny.

De fleste velger de mer matte variantene til peis og pipe. Malingen påføres med rull eller pensel, avhengig av hva som fungerer på overflaten . Vi har murt opp ny peis på hytta som står i tilknytning med en gammel murvegg som ble malt med murmaling for fem år siden. Behandler du den riktig fra starten av, vil peisen både se pen ut og skape varme og hygge i mange år fremover. Vi skal male veggen som kommer bak der peisovnen skal settes opp.


Jeg har brukt smøre membranen til biltema, . Peis , ovn, klebersteinsovn.

En venninne av meg har akkurat malt en vegg samt peisen. Dette med samme farge og maling. Er det ikke slik at peisen bør males med en . Kalkmaling på peisvegg innlegg 24. Går det an å male en jøtul-ovn?


Flere resultater fra forum. Bufret Enkelt å male peisen selv. En hvitmalt peis er fortsatt dominerende i norske hjem, men det er en smal sak å skifte farge. En malingsrulle, en malepensel og et . Slik maler du peisen og får nytt liv i interiøret.


Hvordan maler jeg peisen ? Det går fint å male teglstein eller en annen type stein muren er forblendet med. Fremgangsmåten er stort sett den . Har du murvegg rundt din ovn eller peis , og ønsker å male det? Vi får ofte spørsmål på hvilken maling som skal benyttes på murveggen rundt.


Skal male muren bak ovnen i stuen.

Hvilken maling må jeg bruke da? Trikset er å sperre sotet inne før du maler , slik unngår du sotgjennomslag. Sot er ikke bare å vaske vekk, det løser seg ikke opp. I dag males de fleste vedovner med Senotherm vedovn - og peismaling.


Du kan derfor bruke denne spraymalingen til å friske opp din egen ovn, eller peis. Sliter du med å få bort rester av sot fra peishetten? Det beste middelet er en boks maling og en halvtime til forarbeid og en liten malejobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.