mandag 16. mars 2015

Bygge firma

Vi er et byggefirma som tar på oss alle typer oppdrag. Fremadstormende entreprenør selskap som tilbyr tjenester innenfor nybygg, rehabilitering, oppussing og tilbygg i Stavanger, Oslo, Kristiansand og Haugesund. BufretLignendeSe våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg.

Enkelt å starte byggefirma med hjelp fra Norgeshus. Startkonseptet er et tilbud til byggmestere og små byggefirma som ønsker å etablere egen bedrift. Byggefirma Nilsen Andersen AS holder hus i Sandviken i Bergen, og utfører alle typer oppdrag innen tømring, nybygg og rehabilitering.


Vi er et sentralgodkjent byggefirma i Stavanger som er totalleverandør innenfor prosjekter som nybygg, tilbygg, rehabilitering og mindre oppdrag.

Autorisert byggfirma og hovedentreprenør. Byggefirma Vinje Thorsen AS er et solid og veletablert byggefirma i Stavanger. Vi påtar oss alle typer byggeoppdrag - fra storbygg, påbygg og ombygginger, . Profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.


Tjenester: Nybygg; Tilbygg; Rehabilitering; Takskifting; Vindusskifting. Eieren har også tidligere gått konkurs med et annet firma. OPPLØST: Fredag tvangsoppløste retten et byggefirma med base på Lura.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi i Sunde Halsne Byggefirma AS den nødvendige kompetanse for at ditt nye hus eller påbygg vil . Asbjørn og Jorund Kolstad føler seg lurt av byggefirmaet som skulle gjøre ferdig huset deres. Tirsdag ble byggefirmaet slått konkurs, . Tirsdag var det slutt for et byggefirma i distriktet. Byggefirma konkurs med millioner kroner i gjeld.


Tirsdag var det slutt for et byggefirma i . ARBEIDSLIV: Statsbygg har svartelistet et byggefirma etter å ha avdekket skatterot i firmaet. Nå viser det seg at samme byggefirma også har utført oppdrag for . For dager siden - Fredag var det slutt for et byggefirma i distriktet. Samme firma gikk også konkurs for to år siden. Det var Skatt Vest og Jæren Kemnerkontor som begjærte firmaet Malere og Snekkere AS tatt under rettens behandling som konkursbo. Byggefirma etablert i 19med ansatte.


Tjenester vi utfører på bolig og næring: Nybygg, Tilbygg, Påbygg Rehabilitering, Støyskjerming/hageanlegg, . Heggheims Arkitektkontor er en \” arkitekt\” som har spesialisert seg på å designe og prosjektere eneboliger. Ser du fordelen av nær kontakt med produsent slik at du får en kunnskap, service og fleksibilitet som gjør deg og ditt firma enda bedre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.