tirsdag 17. mars 2015

Fagbrev kontorfag

Men er et fagbrev i kontorfag et must eller kan man læres opp av. Yrkesbetegnelsen er kontorfaglært og fagbetegnelsen er kontorfaget. Kontor- og administrasjonsfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen service,.

Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Kurset har som mål å gi deg kompetanse innen de fagområdene som du til daglig jobber med. Kurset dekker kravene til yrkesteorien på vei frem til fagbrev i . Under vil du blant annet finne kurs i kontor og kontorfag, regnskap med kontorrutiner, rapporter.


Fagbrev - Kontor og administrasjonsfaget - Teori til Fagprøven. Dette er utdanningen for deg som ønsker å ta fagbrev som Kontor- og administrasjonsmedarbeider og som har lang praksis innen administrativt arbeid. Du kan også ta utdanning innen salg i videregående opplæring og ta fagbrev.


Noen bedrifter har også egne skoler som gir ansatte relevant og lærerik . Søk ivei på det du føler for :) Jeg har selv fagbrev i kontorfaget. Da jeg var ferdig utdannet søkte jeg på de stillingene jeg . Sunniva Graskopf Teilgård gjennomførte i dag fagprøven med resultatet meget godt bestått og kan nå kalle seg faglært i kontor- og . Jobbar du innan kontorfag, men manglar formell kompetanse? Med bestått eksamen og godkjent praksis i yrket kan du ta fagbrev som praksiskandidat.


Kurset er for deg som har lang og allsidig erfaring innenfor kontor og administrasjon, men som ikke har tatt fagbrev. Kurset forbereder deg til å avlegge den . Hei, er det noen der ute som nylig har tatt fagbrev i kontor og administrasjon? Jeg går opp som privatist og jeg vet ikke hva jeg går til når det . For flere av våre spennende kunder er vi på jakt etter deg som har erfaring fra kontor/ administrasjon og/ eller deg som innehar teknisk kompetanse, . For flere av våre spennende kunder er vi på jakt etter deg som har erfaring fra kontor/administrasjon. Bemanningsbyraaet har et bredt nettverk av bedrifter på . Dette fagbrevet er lite verdt i arbeidslivet, mener Utdanningsdirektoratet.


Treider Fagskoler tilbyr flere utdanninger innen kontorfag, herunder Saksbehandler, Advokatsekretær, Juridisk kontormedarbeider og Sekretær. Lærling - kontorfag Kontoret for voldoffererstatning. I dette utdanningsprogrammet har du mulighet til fagbrev som lærling innen. Fagene du kan få fagbrev i er; salgsfag, kontorfag, sikkerhetsfag, logistikkfag, IKT, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.