tirsdag 13. juli 2021

Vaskemiddel parkett

Et helt nytt parkettgulv er flott å både se og føle på. Både Tarkett og Storeys anbefaler bruk av nøytrale vaskemidler. Grønnsåpe vasker ikke rent (fotsporene på gulvet består, gulvet er fettete), men lukter rent.

Parkett er et unikt og levende materiale. Det er svært avgjørende for parkettgulvet sin levetid at gulvet blir vasket og rengjort på en riktig måte. TØRRVASK FOR TRE: Vasker du parketten med noe annet enn støvmopp, bør. Det kan lønne seg å investere i forskjellige vaskemidler til .

Ifølge parkettprodusenten Boen bør lakkert parkett behandles med syntetiske vaskemidler uten fett, mens oljede gulv bør regnjøres med . Laminatgulv skal kun vaskes med syntetisk vaskemiddel, og bør ikke. Noen år siden ble en parkett fabrikk betalt for reklame av grønnsåpe til . Se hva du heller bør bruke når du skal vaske parketten. Parketten rengjør du best med en tørrmopp. Bruk lite vann når du vasker tregulv og parkettgulv.


I den ene kan du blande inn vaskemiddelet, og i den andre kan du ha helt rent vann. Her i leiligheten jeg leier er det parkettgulv og har et spm. Vet at det ikke skal vaskes som vanlige gulv.

Vedlikehold: En såkalt lakk-refresher kan gi lakkert parkett bedre glans, men etter en. Finn ditt nye gulv, parkett eller laminat i Gulvhallens nettbutikk! Bruk et såpebasert vaskemiddel som er laget for bruk på tregulv. All annen rengjøring av parkett og lakkerte gulv anbefaler Berthelsen.


Parkett, keramiske fliser, laminat, vinyl eller linoleum – vi omgir oss med mange ulike. Bruk et pH-nøytralt vaskemiddel, for eksempel Jif Allrent, og og en godt . Dette er et vaskemiddel som ikke bryter voksens forsegling av porene i. For å beholde glansen i et Pergo-gulv bør du unngå å bruke vanlige rengjøringsprodukter slik som såper og vaskemidler da disse vil danne en film på overflaten . Dersom det kommer vann på parketten, så sørg for å fjerne det så fort. Det er heller ikke uvanlig å bruke for mye vann på parketten, som.


Det er spesielt et problem i dusjen fordi vi bruker mye vaskemidler der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.