mandag 18. mai 2015

Metallstøping

Metallstøping går ut på å lage en metalldel ved å helle flytende metall i en hul die med ønsket form. Prosessen er ferdig når metallet har størknet og kjølt seg ned . ControlID=filterCustomFields98: Cannot find Product.

Metallstøping - metallstøping, maskinering, metall, metallbearbeiding, støperi, støperier, støping, jern, jernstøperier, konstruksjon - Finn firmaer, adresser, . Støpesand er en oljeblandet og finkornet formsand. Brukes sammen med støpeform for sand ved metallstøping. Sandstøpeform er 2-delt form for metallstøping.

Metallstøping, støping av ikke-jernmetaller, særlig kobberlegeringene bronse og messing. Ved metallstøping fremstilles artikler med sin . De fleste metallstøperne arbeider innenfor virksomheter som driver med støping av detaljer i ulike jernkvaliteter, men også med andre metaller og legeringer. Vi drifter et register over personer som kan tradisjonelt håndverk. Her finner du personer som arbeider med bestemte fag eller teknikker.


Har søkt litt på nettet for å finne utstyr til metallstøping men finner lite, så hvis noen har adresser eller linker og gi meg hadde det vert fint. Opptaket er gjort i verkstedet til James Eves, i Bergen. Metallindustri Metallkonstruksjoner og deler - Produksjon Mekaniske verksteder Støping av metaller Metallstiger - Produksjon Brannvern- og . Metallstøping er en metallbearbeidingsteknikk hvor det smeltede metall helles i en form og får stivne før den blir fjernet for å avdekke et . Er det noen av forumets medlemmer som har prøvd å støpe små detaljer i aluminium f. Tenkte jeg skulle prøve å støpe gearkule. Søk etter metallstøping trondheim ga Gult treff.


Metallstøping: Vera Kirkelund Vestsiveien 24Elverum Mob. Metallstøping og -forming, rådgivende ingeniører. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.