onsdag 14. juli 2021

Trappe stige

Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i trapper eller på andre ujevne underlag. Vi har nemlige stabile trappestoler og -stiger som du kan bruke. Minstemann kan bruke dem til å hjelpe til med kakebakingen, . IKEA - BEKVÄM, Trappestige, trinn, Kan klappes sammen for å spare plass. Massivt tre er et slitesterkt naturmateriale.


Zarges trapp, profftrapp, trappestige, aluminium trapp, gardintrapp, hobbytrapp.

Med en praktisk trappestige får du et effektivt hjelpemiddel i det daglige arbeidet. Hos oss finner du trappestiger i aluminium av høyeste kvalitet.

Trappestige Proff Witre har års erfaring, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring for personlig service. Kartell Tiramisù er en sammenleggbar 3-trinns sklisikker trappestige, som har blitt nærmest et ikon i designverden. Se vores store udvalg inden for kategorien trappestige.


Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering. Trappestige med sikkerhetsbån gulvbeskyttelse og høy støttebøyle. Verktøyhylle er tilgjengelig som tilbehør (selges separat).


FAM trappestige er en lett trappestige laget i aluminium, og er godt egnet til lette arbiedsoppgaver. Trinn: mm med sklisikker overflatebehandling. En profesjonell trappestige med god stabilitet og sklisikre stigesko.


Trappestigen er produsert med klinket trinn/vangesamling, og elokserte vanger. Om du søger en trappestige til hjemmet eller til byggepladsen, har vi helt sikkert en løsning, der vil passe. Trappestigerne har en platform i toppen af stigen, som . Zarges Profftrapp C 6XL har litt større trinnavstand enn forgjengern, slik kommer du enda høyere med trappen.


Vi har også økt trinnbredden, dette har gitt . Den har to brede stigeføtter, lukket vangeprofil med store sklisikre trinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.