torsdag 8. juli 2021

Utebod i plast

Her blir det kun stående en frostvakt eller noe som holder temp over (kanskje grader). Boden deler en vegg med huset vårt, slik at mønet på boden går ut fra husveggen . En ordentlig bod for deg som har mye å stue bort.

Værmotstandig og vedlikeholdsfri plastbod med fast vindu, fuktbeskyttet gulv og låsbar dør (hengelås selges separat). Førsteklasses, tørr oppbevaring av hageredskapene dine! Denne redskapsboden krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste. Felleskjøpet nettbutikk - Redskapsbod plus.


Problemet med plast er at det fort kan oppstå kondens og fukt når temperaturen. Det er heller ingen god idé å oppbevare klær i uteboden. Utebod med god kvalitet av plast i en fresh farge.


Boden er vind og vanntett og helt vedlikeholdsfri. Dette er forøvrig ikke en utebod som skal isoleres godt - den skal kun fungere som. Trenger leca ytterligere behandling i tillegg til papp/plast?


Keter Bod Manor 65DD plast En ordentlig bod for deg som har mye å stue bort.

Liten og smidig redskapsbod av trykkimpregnert treverk. Denne lille boden er egnet for den som ikke har så stor plass, har lite redskap eller som ekstra . Da b#248;r du ta en titt p#229; denne lekre og modulbaserte uteboden fra . Med en redskapsbod kan du få plass til alt det du ikke ante at du hadde, men som likevel fyller opp på loft, kjeller og i bod. Deretter legger du inn cm isolasjon, og så plast og så evnt gips eller noe. Vil tro at du ikke har behov for plast/dampsperre på innsiden.


Vi har en sportsbo utebo eller hva du nå vil kalle det som ligger. Ser for meg glava med papp inn mot ytterkledningen, plast, gipsplater. Med kasse i polypropylen-plast som gir lav vekt, høy styrke og er. Nettbutikk med redskapsboder, lysthus og anneks til salgs.


Bygg din egen redskapsbo anneks eller lekestue med våre byggesett. Jeg har en stor utebod (uisolert) rett utenfor døra som jeg godt kan bruke mer. Klær tør jeg ikke ha ute, da måtte det i såfall pakkes i plast.


Plast, for å ytterligere hindre kondens fra grunnen. Støpte en liten plate til utebod for endel år siden (ca 10m2). Grunnmur,cm,armert,markisolasjon ,20cm isolasjon m plast.


Renner i sink på hovedhus, og i plast på tilbygg fra 1987.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.