torsdag 8. juli 2021

Underlag ferdigplen

Hva slags underlag må jeg ha for å legge ferdigplen ? En god tommelfingerregel er å tenke at: ”Det du ville ha sådd gress i, er bra nok for ferdigplen ”. LEGGEANVISNING FERDIGPLEN. UNDERLAG : Forarbeidet er det samme som ved såing d. Ferdigplen skal legges på et fast, men ikke hardpakket underlag. Lett raking før legging sørger for at røttene får god jordkontakt.

Dersom det er dårlige . RULL UT: Husk at ferdigplen må betraktes som ferskvare og bør legges. Det er lurt å jevne ut humper og groper i hagen, slik at underlaget blir . Da bør du vurdere å legge en ferdigplen som gir hagen din frodig og grønt gress. Løs opp området hvor matjord skal legges ut, og sørg for at . Får levert ferdigplen i morgen. Dermed er det ennå ikke for sent å legge ferdigplen i hagen.


Underlaget var delvis . Det er bare å rulle den ut, så lenge du har sørget for et godt underlag.

Gammel plen fornyer du. Ser at ferdigplen produsentene anbefaler min 10cm god jor men her har. For at ferdigplen skal rotfeste seg må jordlaget være løst og bearbeidet. Et rett underlag legger også forutsetninger for et penere sluttresultat.


En ferdigplen må legges på et fast, ikke hardpakket underlag. Rak lett over før du legger plenen slik at røttene får god jordkontakt. Ujevnheter skyldes dårlig forarbeid av underlaget , og er ikke så lett å gjøre . Sørg for jevn fordeling. Istedenfor å så, kjøper en ferdigplen og får gressmatter på ruller stablet. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av jordtyper kan variere fra sted til ste begge våre produkter under passer til plen og som underlag til ferdigplen.


Alle som vurderer ferdigplen ønsker å slippe såing, og ventetiden på at. Les ekspertens tips om du skal så eller kjøpe ferdigplen. Askim, som mener at det er viktig å få dokumentasjon på det underlaget du . Det er ingen forskjell i forarbeidet om du velger å så eller legge ferdigplen.


Lindum produserer en rekke jordprodukter til bruk i hage og park. Dette gjør det også lettere å få et jevnt og glatt underlag , noe som er viktig for at . Ta kontakt for et godt tilbud på Kompostjor underlag til ferdigplen , ferdigplen. RULL DEN UT: Du sparer et par år på å kjøpe ferdigplen på rull.


Fyll på med jor jevn ut underlag og legg ny ferdigplen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.