mandag 10. mai 2021

Takoverbygg glass

Fleksible glasstak til terrassen gir mange muligheter. I samarbeid med vår leverandør Weinor, har vi tenkt på det meste . Takoverbygg til terrasse, oppgitte pris for glassplater pr kvm.

Glassplater herdet og laminert med polerte kanter, tykkelse 176mm. Vi har levert og montert baldakin-tak over inngangsparti. Baldakinen er av type light line og er produsert i aluminium og akryl (plexi glass).


Siden 19har vi levert dører, vinduer og sprosser.

Nå tilbyr vi praktiske og stilfulle sommerstuer og takoverbygg i glass. Et tett tak beregnes og konstrueres som ethvert annet tak. Alle våre glasskvaliteter er godkjente sikkerhetsglass! Vanlig glass kan være ekstremt farlig hvis det knuser og kommer i kontakt med mennesker eller dyr.


Glass kan monteres som et takoverbygg over inngangsdør i egnede stag, alternativt kan glassfelt monteres oppe på liggende stendere for å få en større takflate. Lager alle typer glass baldakiner/inngangsparti etter ønsker å mål. Send en mail tegning/skisse og få et uforpliktende pristilbud.

Vi ønsker oss pergola (overbygg m/glasstak) på terrassen vår på nyhuset. Se i vårt bildegalleri for fotomateriell av glasstak. Kanskje finner du inspirasjon til ditt eget prosjekt? Følg denne guiden og få en samlet materialliste til taket ditt. Høy sikkerhet, stabilitet, kvalitet på materialene som brukes er egenskapene til de faste glasstakene.


Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen. Utgangspunktet er det klassiske og tidkrevende håndverket - men vil du slippe litt lettere unna, . Vinduer leveres i pvc plast i omramming og energi glass i ruter som standard . Frittstående hagestue/terrassetak i aluminium konstruksjon og tak i ploykarbonat. Terrassetak med glass, lakkert samme farge som huset.


Vendbare glassfelt og skyvedører gir beskyttelse mot vind og regn All-glass vendbare. Nettbutikk med utstilling av et stort utvalg av boder og takoverbygg. This Pin was discovered by Unni- Salvesen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.