fredag 7. mai 2021

Smarte kjøkkenøyer

Kjøkkenøyer og åpen oppbevaring er blant de mest populære løsningene til kjøkken i alle hjem. Tips til praktiske og kreative kjøkkenløsninger. Rundt kjøkkenøya spiser vi, omgås og lager mat sammen.

Kjøkkenøya utnyttes ofte til en ekstra vask eller til ovn/koketopp. Selv om kjøkkenøy-løsning fungerer best i store, åpne kjøkken, kan du få det. Liten, smart kjøkkenløsning fra Ikea, hvor stekeplaten og . Kjøkkenøy er en flott løsning som appellerer til sosial omgang på kjøkkenet.


Her kan familien samles om matlagingen og gjester vente med en . Arbeidsøya måler 1x 2cm og består utelukkende av skuffeelementer plassert rygg mot rygg. Smarte løsninger handler i stor grad om praktisk innredning som gjør hverdagen lettere. Sigdal kjøkkenmodell Line er et grepsløst kjøkken med en slett mm front i malt MDF med rett ytterkant. Vitrinedør uten sprosser med glassvalg.


Kjøkkenøya med en bred benkeplate, byr på massevis av arbeidsplass og en stor kokeseksjon. Smarte løsninger kan gi kjøkkenet lenger levetid. Det ga også mer lys og luft, og plass til en kjøkkenøy.


Kanskje en kjøkkenøy med en slik stenplate-løsning kan være prikken over i'en som gjør.

Sjekk våre smarte pakkeløsninger til frittstående kjøkkenøyer av stk. Det skal vi oppnå ved å tilby smarte kjøkken i alle prisklasser. Her viser vi en smart kjøkkenøy med ekstra brede skuffer. Savner du mer el-uttak til kjøkkenet og kanskje spesielt for deg som har kjøkkenøy? Bildet til høyre viser en smart og nedfellbar el-uttak for kjøkken.


Mange nordmenn har i dag kjøkkenøy, men savner en nær oppbevaringsplass som hjelper til å holde øya ryddig. Lag en kjøkkenbenk som gir mye oppbevaringsplass og sitteplass til mange. Bruk fire kjøkkenskuffer fra Ikea og legg over en plate fra . Bruker man skrå eller buede former, åpne eller fargede hyller, vil kjøkkenøya sette.


Kjøkken i U-form er en smart og kompakt løsning, som passer utmerket for . Vi vet du drømmer om et velfungerende kjøkken med smarte løsninger. Se den lille leiligheten med tøffe detaljer av murstein og smarte, plassefektive. En kjøkkenøy ble plassert midt mellom kjøkkenet og stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.