fredag 7. mai 2021

Svevende trapp

Det er få trapper som er mer ”svevende” enn ei vangeløs trapp. Den bæres av gelenderet slik at vanger unngås, og det blir mer åpent . Vi spesialiserer oss på selvbærende trapper og tretrapper på metallramme.

Siden trapper er en viktig del av en sikker og. Trapper som nærmest svever i luften appellerer til stadig flere. SVEVENDE TRAPPER: Trappen utgjør hovedattraksjonen i rommet. TRAPP MED SÆRPREG: Trappen mangler rekkverk nederst og .

TRAPP MED SÆRPREG: Trappen mangler rekkverk nederst og. Vi leverer trapper etter dine behov og ønsker. Vi synes det er moro med en trapp som er litt annerledes enn hos. Dermed oppleves trappen mer svevende og trapperommet blir mer luftig.


Kunden synes imidlertid trappen ble så fin uten, og ønsker å leve litt. Er det det du ønsker så er svevende trapper noe for deg.

Bildet viser en svevende trapp under oppføring. I samarbeid med gode leverandører på metallarbeider er vi i stand til å levere innredningselementer i lekker . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Da skal du tenke over hvilken type vange du velger. Trapp SOLITAIRE er en lekker svevende trapp i måltilpasset, Eloksert Aluminium for deg som ikke må ha eller ønsker rekkverk - en trapp hvor trinnene kun er . I dag ønsker vi gjerne å modernisere trappen, som er et holdepunkt mellom.


Med glass i rekkverk får du følelsen av svevende trappetrinn, . En ny trappefarge kan dessuten enkelt endre følelsen av en svevende trapp til en godt forankret trapp. Modellserien Floating forsøker å formidle følelsen av en svevende trapp. Disse trappene selges under varemerket Treppenmeister.


Endelig fikk vi på plass en etterlengtet trapp! Aller helst ville vi ha en designtrapp som bare svever i lufta, men det lar seg dårlig kombinere . Et glassgjerde vil i stedet gi boligen et estetisk løft. Trappen kan monteres nedenfra i én omgang og utgjør dermed ikke lenger en.


Mount bare festes på én side - med såkalt svevende trinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.