mandag 22. mars 2021

Vi i villa kjøkken

Les våre artikler, diskuter i vårt forum eller spør våre eksperter. Her finner du alt om hus og hage ! Kjøkkenet er (etter badet) det mest populære rommet å renovere og nå er det altså din tur! Vi i Villa skal være huseierens . Vi guider deg hele veien med smarte tips.


FRANSK STIL: Det solide kjøkkenet er inspirert av franske landlige.

KRAFTKAR : Fra siden ser vi hvordan den store gasskomfyren troner midt . FINALISTER: Bloggene Villa Von Krogh, Nummer ni og Svenngården. Vi visste at det bugnet av flotte kjøkken rundt hos bloggerne, men etter . Her sitter vi , hele gjengen. Første kaffekoppen er slukt, lysene tent og vi prøver å finne ut hva vi skal gjøre i dag. Hadde i grunn tenkt oss på lang tur.


Fredrik og jeg har flørtet med tanken om å rive veggen mellom kjøkkenet og garsjen en stund nå. Garasjen er på rundt kvm og der kunne vi.

Det er lite som kan konkurrere med et hvitt klassisk kjøkken med lekre. Her får du et knippe kule, koselige, stramme og gjennomtenkte kjøkken til . Vi har besøkt mange fantastiske boliger i året som gikk. Ikke sjelden er det kjøkkenet som står frem som det mest imponerende rommet.


Saranya Joy Bloch Johnsen bor i en nydelig sveitservilla med sjøutsikt i. Da vi overtok huset var ikke kjøkkenet helt etter min standar derfor . Med JKE Design bevares elegansen, selv om livet leves på kjøkkenet over mange år. Vi bruker sterk europeisk eik og håndsorterer treet til hvert kjøkken , slik at . Bjørns gamle kjøkken fra 80- tallet begynte å forfalle og trengte en skikkelig renovering. Han bestemte seg for å gå for Herjedalsmetoden.


Nå stortrives Bernadeta Mruk og familien i en sjelfull sveitservilla i Tveit i. Det eneste oppholdsrommet vi hadde, var det gamle kjøkkenet , . Vi har eget kjøkken som lager god og tradisjonell mat av sunne råvarer. Vi mener at det er viktig for appetitten og næringsinntaket at maten lages fra bunnen . Som dere vet skal vi ikke flytte, jeg har så mye kjærlighet til dette huset at ord rett og slett blir fattige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.